Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

5000-6000 TL Civarı Okul İçin Laptop Önerisi

Kardeşine laptop almak yerine i7 6700 z170 2x8 2666mhz 1050 650Watt + Corsair Spec 2 Bir sistem dizmeye ne dersin? Sahibinden.com da hepsi iyi fiyatlara var.
  2. Sea

Modart sistemleri ne zaman yayınlanacak?

7900 XTX ve XT mi bekliyorsunuz Ayhan Bey?
  3. Sea

Modart sistemleri ne zaman yayınlanacak?

Bulanık gpu ile i5 13600K hemde 15k ya yazıp 1650 li sistem koyman yok mu :LOL::LOL:
  4. Sea

5000-6000 TL Civarı Okul İçin Laptop Önerisi

İpad ile işini göremiyor mu ? Bütçen çok düşük olduğundan İpad harici bir şey önermek istemiyorum ve 2. el de alıcaklarında bir ipad kadar uzun vaadede işini görmez.
  5. Sea

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

4000D 5000D alma sonra fanlar eksik diye bide fan parası vericen şuan fiyatları uçuk.
  6. Sea

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Noctua NH-D15 (amazon) Msi Z690-A DDR5 Cooler Master MasterBox MB520 Mesh
  7. Sea

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Zaten yazdım https://www.youtube.com/watch?v=xDTWG_3edpo BenQ dan daha iyi bir monitör.
  8. Sea

Bedava versinler bende BenQ kullanırım CS takımlarının neredeyse hepsine sponsor olduğunu ve monitörlerin yaklaşık bi 10 yıl boyunca bozulmadığını düşünürsek niye değiştirsinler ki tabikide BenQ kullanırlar. İstatistikte yanılıyor diyebilirsin veya demeyebilirsin 1440P çok daha net olduğundan...
  9. Sea

Sizce Sistemimdeki Eksikler Nedir ?

980 PRO ve daha eski modeller ömürlerinin hep daha üstüne çıkmayı başarıyor Samsung un kontrolcüleri ve NVME RMA konusundaki desteği en iyi server side da biliniyor. Kingston da usb yapsın :D A serisi Nvme leri rezalet daha da güvenip alan varsa ne biliyim.
  10. Sea

Ekonomiyi iyi bulan da var herkes kendi fikrini savunuyor ama lab ortamında sub ambientde yaptıkları testlere göre istatistiksel olarak daha iyi ta ki biraz doldursunlar kingstonı sonra ne oluyormuş,kontrolcü gen 3 hızlarına nasıl iniyormuş... IOPS da katılmıyorum.
  11. Sea

https://forum.modartpc.com/konu/monitor-basari-sirasi-tier-list.412/page-3#post-3954 ... Hayır yanılıyor 360HZ 1440P Rog Fast-IPS sağolsun. 1440P nin hareketli uzaktaki objelere aim almayı %5 kolaylaştırdığı Nvidia nın söylemi. Gecikme değerleri de harika ve overshoot neredeyse yok FAST-IPS...
  12. Sea

MLC ve stabil performansından dolayı 980 Pro. Magician yazılımı kinston ın yazılımından çok daha gelişmiş bir yazılım.
  13. Sea

En iyi 360mm Asetek AIO lardan biri gayet iyi.
  14. Sea

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

SN 850X ten sonra en iyi oyun yükleme sürelerine sahip bir nvme ama MLC olduğundan daha iyi bence
  15. Sea

İ5 9600kf 3060 veya 3060 ti darboğaz

3050 ve 3050ti esport titlelarında gayet başarılı daha fazla vram e ihtiyaçları yok ve light office work laptoplara yönelik ekran kartları olduğundan fazla bile kalıyor bütçesi düşük modellere lafım yok ama 3070 e 8 gb vram koymalarının tek sebebi 4070 çıkınca insanları almak için bir sebeb...
  16. Sea

Yardım Ekran kartı 8 pin güç girişi yanma sorunu

Modüler mi güç kaynağın?
  17. Sea

Günde Kaç Saat Telefona Bakıyorsunuz?

Whatsapp web de artık telefonu açmak gerekmediğinden ekran açık süresi 30 dakka ve yaklaşık 1 veya 1.5 saat arka planda bluetooth spotify... 5-10 dakka webtekno günlük haberleri+ yakın arkadaş storyleri Dm den cevap verip konuşma Whatsappdan cevap verip konuşma 1-2 dk da Youtube feed inden...
  18. Sea

İ5 9600kf 3060 veya 3060 ti darboğaz

1080P ile devam ozaman 5Ghz 6 çekirdekte stabil çalışan bir chip daha iyi binlenmiş ise 5.1 den 5.2 ye kadar yolu var. 1080P olsa bile bütçen yettikçe bir 3060ti tercih etmekten bir sıkıntı olmaz.. ama vram önemli ise 3060 birazcık daha future proof bir ekran kartı forzah5 max grafikte 8gb vram...
  19. Sea

Soru Gigabyte RTX 2070 Super Aorus 2. el alınır mı?

Kartı dikey monte eden birisi mining yapıyorsa :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.