Merhabalar kardeşime okul için bir adet laptop almayı düşünüyoruz.Bütçemiz 5000-6000 arası.Önceliğimiz sıfır ama ikinci elde bakabilirim.Önerebileceğiniz model marka var mı ? Ağırlıklı olarak YouTube kullanıyor.
Bütçemiz 5000-6000 arası demiştim attığınız ürün 7400 TLLink Removed
Evet, daha aşağısını önermiyorum.Bütçemiz 5000-6000 arası demiştim attığınız ürün 7400 TL
Sanırım öyle bir şey bakacağızBenim tavsiyem 2. El temiz bir şey almanız. Link Removed
İpad ile işini göremiyor mu ?Sanırım öyle bir şey bakacağız
Tabletimiz var hali hazırda kendi eski sistemimi kullanıyor bakıyoruz öyle bakalım.İpad ile işini göremiyor mu ?
Bütçen çok düşük olduğundan İpad harici bir şey önermek istemiyorum ve 2. el de alıcaklarında bir ipad kadar uzun vaadede işini görmez.
Kardeşine laptop almak yerineTabletimiz var hali hazırda kendi eski sistemimi kullanıyor bakıyoruz öyle bakalım.
Masaüstü istemiyor dediğim gibi eski sistemimi kullanıyor.Bakalım nolacak aklımda bu model var ama ram kısmı kafamı kurcalıyor.https://www.epey.com/laptop/acer-extensa-15-ex215-22-r7s7.htmlKardeşine laptop almak yerine
i7 6700
z170
2x8 2666mhz
1050
650Watt + Corsair Spec 2
Bir sistem dizmeye ne dersin?
Sahibinden.com da hepsi iyi fiyatlara var.
Link RemovedKardeşine laptop almak yerine
i7 6700
z170
2x8 2666mhz
1050
650Watt + Corsair Spec 2
Bir sistem dizmeye ne dersin?
Sahibinden.com da hepsi iyi fiyatlara var.
İdare eder ama ben bu bütçede sıfır almak yerine 2. el almayı veya biraz daha bekleyip bütçeyi 7-8 K arasına çıkardıktan sonra almayı seçerdimLink Removed
Aklımda şu model var ne düşünüyorsunuz
2. el veya hiç bakma diyorum ya da bütçe arttırılmalı.Link Removed
Aklımda şu model var ne düşünüyorsunuz
İdare eder ama ben bu bütçede sıfır almak yerine 2. el almayı veya biraz daha bekleyip bütçeyi 7-8 K arasına çıkardıktan sonra almayı seçerdim
Kullanım amacı sadece YouTube dostlar.Oyun performansı veya render performansı beklemiyorum.Bütçemiz maks 6k tekrar indirime girerse öyle almayı planlıyoruz attığım laptobu2. el veya hiç bakma diyorum ya da bütçe arttırılmalı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.