Bende youtube da testlerine vs biraz baktım araştırdım hoşuma gitti almışken böyle birşey olsun istedim yinede sorayım belki göremediğim birşey olmuştur diye siparişide verdim gelsin bakalımTeorik olarak 980 pro dan %50 daha performanslı pce 4.0 desteği ile geldi
fiyatına göre 1000 tl daha pahalı
980 alacağıma bunu alırım daha test edemedik ürünü
bu yüzden alırsan seni üzmeyecek ürün
4k ve 8k da yüksek performans sunuyormuş kullanınca deneyimliye biliriz ancak
Kingstonları gördümde Samsung tercih etmek istedim açıkçası hem tanıdığım hem kalitesini bildiğim için1 TB'ye göre çok pahalı bence.
Link Removed
Aslında sıralama yaptığımızda:Kingstonları gördümde Samsung tercih etmek istedim açıkçası hem tanıdığım hem kalitesini bildiğim için
1 TB fazlasıyla yeter bana samsung tercihimdir çünkü memnun kaldığım markadan devam edince içim rahat oluyor. Fiyat olarak sıralama doğru samsung pahalı maalesefAslında sıralama yaptığımızda:
Fury Renegade > KC3000 > 980 Pro
990 Pro yeni çıktı, nasıl bir performans veriyor bilmiyorum. 1 TB'ye göre bana çok pahalı geldi. 1 Tb sana yetecekse ve bu parayı vermek sıkıntı oluşturmuyorsa senin bileceğin iş, hayırlı olsun.
Bende Fury Renegade alacağım. Kağıt üstünde aynılar 990 Pro ile ve daha ucuz.
Eyvallah aslında kingstona göre çok yeni bir ürün performans ve teknoloji bakımından ne kadar fark var bilmiyorum ama incelemeleri izlediğim kadarıyla ve forumlarda övüyorlar bende uzun yıllardır samsung kullandım böyle devam edeyim dedim kendimi daha güvende hissediyorum heraldeFury Renegade daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ama hayırlı olsun.
Tabi, Samsung SSD ürünleri çok kalitelidir fakat Kingston ile aynı performanssı vermesine rağmen daha pahalılar.Eyvallah aslında kingstona göre çok yeni bir ürün performans ve teknoloji bakımından ne kadar fark var bilmiyorum ama incelemeleri izlediğim kadarıyla ve forumlarda övüyorlar bende uzun yıllardır samsung kullandım böyle devam edeyim dedim kendimi daha güvende hissediyorum heralde
SN 850X ten sonra en iyi oyun yükleme sürelerine sahip bir nvme ama MLC olduğundan daha iyi benceBende youtube da testlerine vs biraz baktım araştırdım hoşuma gitti almışken böyle birşey olsun istedim yinede sorayım belki göremediğim birşey olmuştur diye siparişide verdim gelsin bakalım
testleri youtube da mevcut zaten isterseniz bakabilirsiniz ilgiliysenizHenüz yeni çıktı. Bir sorunu olabilir. Genel incelemeleri yapılmadan ve teste tabii tutulmadan almak iyi olmayabilir.
Dediğim test onlar değil.testleri youtube da mevcut zaten isterseniz bakabilirsiniz ilgiliyseniz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.