Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

SilverStone SG13kasa hakkında sorularım

DDR3 bir anakart dan bahsediyoruz kasa yerine anakart ve işlemci değiştirilmesi daha mantıklı olucaktır. Konuya gelirsek: mATX bir anakart olması lazım eğer öyle ise sığıyor.
  2. Sea

SilverStone SG13kasa hakkında sorularım

pcpartpicker.com da PSU seçtikten sonra kasayı aratırsan configuratör de olup olmadığını gösteriyor.
  3. Sea

Soru Bu Sisteme 3080 mi 4060 70 mi tavsiye edersiniz?

Rog STRİX LC360 yerine v2 si tercih edilmeli outdate olmuş bir asetek dizaynına gereksiz bir para H150İ Elite capellix tercih edilebilir. Bu sisteme önerim 7900XT olucaktır. 4060 ve 4070 için leakler yeterli olmadığından yorum yapmamayı tercih ediyorum. https://videocardz.com/
  4. Sea

Soru Bu Sisteme 3080 mi 4060 70 mi tavsiye edersiniz?

6 bin tl ye z690 giriş seviyesi tercihi daha mantıklı geliyor. 5600 cl36 bir ram yerine DDR4 3600MHZ CL16 seçilir ise performansta artış olucaktır özellikle delay ve ns den yararlanan oyunlarda + total system latency de. DDR5 e 6000mhz cl30 öncesi geçişi workstation haricinde mantıklı bulmuyorum...
  5. Sea

WW2 film ve dizi önerilerim

WW2 ile alakası olmasada https://www.imdb.com/title/tt4951982/
  6. Sea

5000-6000 TL Civarı Okul İçin Laptop Önerisi

Light office work durumu söz konusu,İpad kullansın diyorum ,Laptop istiyor diyorsun neye çözüm bulmak istediğine emin misin? İpad almak en iyi çözüm ama var diyorsun 6 bin lirayı harcama isteğiniz çözüm bulmaktan öteye geçmiş. 6 bin liraya alıcağınız laptoptan mutlu kalamıyıcak bir çocuk söz...
  7. Sea

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Diğer parçalarda eksiğin yok demiştin eksik olanlarıda bunlarla kapatabilirsin.
  8. Sea

5000-6000 TL Civarı Okul İçin Laptop Önerisi

2. el veya hiç bakma diyorum ya da bütçe arttırılmalı.
  9. Sea

Soru ModArt Orta Segment Sistem Yayınlanacakmı?

Videoyu @ModArt Levon kim bilir kaç gün belkide kaç hafta önce çekti o kartın testleri dün yapılmadı global launch larda belirtilen sürede tüm dünyada aynı zamanda yayınlıyorlar @corp11 in canı istediğinde veya Türkiyede bir olay olduktan sonra değil. - Kartlar haftalar öncesinden review ve...
  10. Sea

Huawei Mateview Gt 34 inc

Ozaman hayırlı olsun şimdiden.
  11. Sea

MSİ GM11 GAMİNG MOUSE

DPI Deviation , Track sync vesayre derken böyle mouseları kimsenin tercih etmesini önermiyorum tabikide sadece light office work de kullanılıcaksa ne alıyorsanız alın ama E-Sport titleları tercih edilicekse her bütçede Razer öne çıkıyor sensörlerinde ucuza kaçmıyorlar,Logitech de G Pro ve...
  12. Sea

Huawei Mateview Gt 34 inc

1500R rahatsız etmiyicekse tabikide ama flat tercihi yapacak çok fazla insan var alışamadığında ve curved ekranları sevmediğinden ötürü... Gidip görmenizde fayda var.
  13. Sea

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Profesyonel alanda 360hz BenQ dan daha çok 360hz Asus tercih ediliyor sebebi ise marketing ve erkenden çıkmış olması ben RTİNGS in raporlarını ve optimum tech in overshoot/ghosting/pixel refresh delaylerini kaynakça olarak kullanıyorum kaynakçanızı belirtirseniz sevinirim " profesyonel alanda...
  14. Sea

Chipsetler tamamiyle farklı Z serisi Tabikide daha iyi Chipsetleri araştırman gerekiyor bütçeyi düzgün kullanmıyorsun ne yazık ki b660-f i aldırmaya çalışmaları ise ayrı acınası bir olay önerenleride anlamıyorum.
  15. Sea

3x intake ön tarafta. İtopya daki ürünler açıklamasında detayında var. Ürünün üretici sayfasında belirtilmesi zorunlu modeli yanlış girmiş olabilirsin.
  16. Sea

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Aynen inceledim fanboyluk yapmaya gerek yok bundan iyisi mi var mı vesayre diye sorduğunda ghosting ve gecikme sürelerini katmamızı istemiştin TN olma zorunluluğu yoktu dediğine göre en iyi monitör budur. Overshoot neredeyse yok, gecikme süreleri 0.2 benzerliğinde bana bunu hissedebilceğini...
  17. Sea

Video RTX 4080 ROG SAHNEDE! Nvidia ve Asus KAFAYI YEMİŞ 😯

Bir ekrankartının performans artışı fiyat artışı ile eş değerde ise bu bir yenilik değildir,enflasyonları bile max %15 ile çarpılıyor iken 4080 değilde 4080Ti fiyatlandırması olmuş. MSRP bu kadar yüksek iken board partnerlerine geçmiş olsun 300 dolar daha verip %20 daha hızlısı alınabiliyor.
  18. Sea

Levon Reis Bu Anakart Nasıl

Sanal kart?
  19. Sea

Z690 A Pro en ucuzu neredeyse o işte Neyse bu daha ucuz Link Removed
  20. Sea

Bana sorana kadar google da aratsaydın :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.