Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

İ5 9600kf 3060 veya 3060 ti darboğaz

Kullandığın çözünürlüğü belirtmediğin için yorum yapamıyıcam.
  2. Sea

Soru Satın Aldığım Ürün Ek İndirime Girdi Ne Yapmalıyım?

Hepsiburadada müşteri hizmetlerine başvur bi çağrı da şansını dene müşteri memnuniyeti amacıyla çoğu firma kabul ediyor eğer satıcı aynı ise kartına iade yapabilirler ama bu dediklerime müşteri hizmetleri karar veriyor şansını dene kısacası.
  3. Sea

Beni Hiç Böyle Görmediniz 😂 Yıllar içinde Nereden Nereye?

CableMod fiyatları halen daha aynı değil mi
  4. Sea

Gigabyte 23.8" g24f-2 Monitör 1 ms olmuyor ufo testinde 5 ms olarak gözüküyor

Overshoot yüzünden 1ms sağlamamalısın gözüne en iyi gelen trace-free ayarında kullanmanı öneriyorum. 1ms Oled ler haricinde overshoot olmadan başarılması neredeyse imkansızdır daha fazla bilgiyi New Zowie XL2566K - 360Hz Finally Worth it? i izleyerek anlayabilirsin. En başarılı 1ms teknolojisi...
  5. Sea

2x8 + 2x16 Ram birlikte sorunsuz çalışır mı?

Corsair a sormanız gerekli model numaralarını yazmamışsınız Corsair 3200 cl16 en az 10 adet farklı isimle ram üretiyordur... Corsair supportuna model numaralarını belirterek sorun onların cevabı en doğru olucaktır.
  6. Sea

Öneri Hepsiburada Aldığım Ürünün Hediyesi 😍

bazen jelibon çıkıyor t-shirt vesayre siparişlerinde onla yetinmeye alıştım bu çıtayı arşa çıkarttı ama.
  7. Sea

Yardım Sistem alacağım sizce hangisini almalıyım?

Levonun sistemlerini neden beklemeyi düşünmüyorsun?
  8. Sea

NVIDIA GeForce RTX 2060'ın Üretimini ve Tedarikini Bitiriyor

Düşük bütçeli hazır sistemlerde millete rtx kartlı diyip satmaları son bulur belkide... bir sistem düşük bütçeye odaklı satılıyorsa bu o günki hangi yeni nesil varsa onun en düşüğü 3060 i5 12400f vesayre seçilip satılmalı eğer böyle satıldığı halde biz alamıyorsak bu ülkenin ekonomisinin...
  9. Sea

Bitcoin'de Sert Düşüş !!!!

Binance FTX i alıyor diye duydum Spekülasyon yaratıp fiyatını ucuzlatıp hem rakiplerini elediler hem de ucuza kapattılar ozaman.
  10. Sea

FORZA HORİZON 4

Bios güncelle Driverları güncelle daha bugün Forza ile alakalı Vram texture işleme hatası düzeltildi Sorun yaşanırkenki sistemin kullanım yüzdelerini vesayre paylaş çünkü atıp tutarak yazacağım ve seni uğraştırıcam şeyler belkide hiçbir alakası olmuyucak bu yüzden hangi uygulamayı tercih...
  11. Sea

PcKolik Muhteşem Kasım İndirimleri

C920S in 1.500 TL olması peki? 600 tl lik kameraydı oysaki...
  12. Sea

Öneri Hepsiburada Aldığım Ürünün Hediyesi 😍

2010 ve öncesinde gazete ekinden oyun cd si çıkması kadar sevindirici olsa gerek :D
  13. Sea

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

2 gün falan önce itopyada vardı yine gelir sadece günlük takip et yeter. İntel multi-core da ve fiyat/performans konusunda yerle bir ediyor iken gerek yok AMD premium fiyatlarını ödemeye. i9 13900k En iyisi olmaya oynarken i7 13700k Bütçeyi koruyup fazlasıyla yeterli olmaya odaklanmış bir...
  14. Sea

İndirim Bitti 🔥🔥XPG PYLON 650W 799 TL / 750W 899TL🔥🔥

NewEgg in Gigabyte PSU (bomba) larını elden çıkarırcasına Türk OEM satıcılarının bu aralar eski stoğu indirimli fiyatlardan satmaları... Şikayetçi değilim ama arz talep azalınca hele bu covid gpu arz talep krizinden sonra artan dolar kurunu resmen yok sayıp ozaman ki fiyatların yarısına satıyor...
  15. Sea

DDR5 ten yararlancağınıza emin misiniz? eğer elinizde DDR4 3600MHZ CL16 gibi bir kit varsa zaten benzer performanslar elde ediyorsunuzdur. Benim için saniyeler önemli evet early adopter tax( yeni teknoloji sahiplenme premium fiyatı) karşılamayı göze alıyorsanız tabikide 6000mhz cl30 bir a-die...
  16. Sea

Kupon Fırsatlarını kaçıramama ve alışveriş bağımlılığı sizde de var mı ?

Dolar 6 lira olmadan da önce iken Aliexpress ten her hafta ürün siparişinde bulunan tek kişi ben değilimdir herhalde... Çark,coin ve mağazaların yorum yaptığınızda sepetteki ürünlerden birkaç cent düşmesi ile 10 tl ye ne hoşuma gittiyse söylüyordum eğlenceliydi.
  17. Sea

Elindeki ekran kartını satmak sıkıntı olmamalı. Sistemi ne için kullanıcağını vesayre göremedim. İşlemci konusunda gerçekten 6-8 çekirden fazlasına ihtiyaç duyuyor musun diye sormuştum görmemişsin.
  18. Sea

Oyunda Ölünce Gerçekte de Öldüren Katil VR Başlığı Geliştirildi

Makaleyi eksik okumuşsun According to Luckey, the device’s creator “was able to hide from his employees, regulators, and contract manufacturing partners. Günümüzde elini kolunu sallayıp transistör alabiliyorsun böyle bir şeyi kendi evindede yapabilirsin.
  19. Sea

Şurayıda okuduktan sonra cevaplarsan daha iyi olur.
  20. Sea

Burada bilmediğinden yazmışsın ondan dolayı düzeltmem gerekti.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.