Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

Neden 2 adet NVME tercih ettin ve GEN 4 zorunluluğu neden? MLC almak zorunda hissetmenin sebebi nedir? -------- Parçaları neden vatandan topluyorsun? Akakçe / Hepsiburada / İtopya vesayreden ayrı ayrı araştır en ucuzu neredeyse oradan al veya bunların hiçbirini yapamıyıcaksan önümüzdeki günlerde...
  2. Sea

AMD tercihi iyi olmuş eğer bekliyebiliyorsan 3D V cache update ini bekle işlemciler intel in performansını katlıyacaklar geçen 3D-v cache 5800x3d yi takip ettiysen veya takip etmediysen araştır anlarsın. Şuan alman zorunlu ise 7600x i al ve keyfine bak 3d-v cache updateli seri gelincede 2. el...
  3. Sea

Hayır yanlış. Z690 Bios güncellemesi ile destekliyor. 12. nesil işlemcileri destekleyen her anakart eğer bios güncellemesi support sayfasında paylaşılmış ise (microcode update for 13th gen support) vesayre diye yazar eğer böyle bir bios sürümü geldi ise destekler. Chipset de minimal bir fark var...
  4. Sea

Chipset farkı var ve IO farkları var anakarttan anakarta usb sayısı vesayre değiştiğinden chipset farklarını araştırman senin için daha iyi olucaktır günlük bilgisayarında oyununu oynayıp kapatan adama fark etmiyecek farklar.
  5. Sea

Volvo EX90 elektrikli SUV tanıtıldı

https://www.youtube.com/watch?v=3OCH5a80pMo Arkası önünden daha güzel ve paylaştıkları fotoğraflarda genelde arkadan çekilmiş fotoğrafları paylaştılar olsun elektrkli GLS den kat ve kat daha iyidir.
  6. Sea

MSI MEG AI1000P ATX 3.0 PSU

Stokta 4 adet kalmış ve bu fiyattan satmaları tuhaf geldi(yeni standartı destekleyen bir PSU ı türkiyeye getirip bu fiyattan sunucaklarını hiç beklemezdim)(Örnek: Hynix A die)...
  7. Sea

Yardım Yüksek segment sisteme 60hz monitör kullanılır mı?

60 hz alıcağına alma. daha iyi bir öneri bulamazsın.
  8. Sea

Rehber AMD Instinct™ MI Serisi Ekran Kartı "HIZLANDIRICI" 25.000 $

https://www.youtube.com/watch?v=4r_SwjYogQE
  9. Sea

Hızlı şarj sırasında ısınan iphone normal mi?

11 anormal ısınıyor diğerleri tutulabiliyor 15 watt lık adaptörle şarj ettiğinde en azından.
  10. Sea

İndirim Bitti MLD M300 500 GB 655 TL

Bu fiyatta koyucaklarını sanmıyorum :rolleyes:
  11. Sea

Fırsat Coolermaster Sıvı Soğutma İNDİRİM

Yıllar oldu şu pompa tasarımı artık eskidi alacağın performans fiyatına deymiyor. NOCTUA-NH-D15 tercih edebilirsin 1500 tl veya daha ucuza 2. elini rahatlıkla güvenle 5-10 yıl kullanabilceğini unutmamak lazım.
  12. Sea

Ağı Saldırılardan Koruma Yöntemi "Honeypot"

Konuyu tam anlarken buradan sonrası detay demesem fena olmazdı konu ilgime çekti bi araştırıcam. - Konuya ilgisi olanların ilgisini çekiceğini düşündüğüm DIY Router: https://www.youtube.com/watch?v=_IzyJTcnPu8
  13. Sea

Discord Hesabıma Nitro Aboneliği Alındı

Bedava nitronun keyfini çıkart ve hayırlı olsun. Sıfırlamadan bilgisayar sattığın için tebrik ediyorum:D:D
  14. Sea

Öneri Rap Müzik Tavsiyeleri

Yabancı Free Style rapte piyasanın en iyisidir 12 yaşından beri free style yapan Harry Mack seçilen 4 random kelime ile size şiir yazabilir. https://www.youtube.com/c/HarryMack/videos
  15. Sea

Yardım Hangi monitörü almalıyım?

Gigabyte ı tercih ederdim CD (parlaklık) değeri daha yüksek ve Super Speed Ips olarak nitelendirilmiş monitör panel tipi.
  16. Sea

Discord Hesabıma Nitro Aboneliği Alındı

Sana nitroyu hediye edebilirler eğer hediye geldiyse ve kabul ettiysen bu bedavadır. Eğer birisi Dm atıp discord nitro alındı sana vesayre yazdıysa dolandırmak amaçlı bir bot olabilir - SS atabilir misin discord nitro yu senin discord profiline kart bilgilerini girip birisi niye para harcasın...
  17. Sea

Rehber 17K'ya 12400F | 3060Ti Üst Düzey Sistem Toplama Rehberi

Link Removed Aynen fiyatlarıda benzermiş gerçi.
  18. Sea

Qualcomm 12 Çekirdekli ARM Tabanlı Masaüstü İşlemcisini 2024 yılında Tanıtacak

Qualcomm daha Apple Silicon u geçemezken Amd ile yarışmak istemesi en azından şuanlık büyük hayallerden başka bir şey değil İntel in ekran kartı üretip onları geçiceğiz vaatleri gibi bir şey.
  19. Sea

Yardım xDrive 15'li Modelini Arıyorum Yardım!

Şikayeti olan herkesin yok göçtü bilmemne şikayetleri RMA edilmiş gibi duruyor şikayetvar vesayredeki durumlara göre.
  20. Sea

Rehber 17K'ya 12400F | 3060Ti Üst Düzey Sistem Toplama Rehberi

PSU 80+ sertifikasından sonra Ne bronz ne gold ne platinium vesayre demiş allah bilir hangi sertifaya sahip?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.