Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Z690-A DDR4 / Z690-A DDR5 Karşılaştıralım !

Memory try it vesayre veya farklı XMP profillerini denerdim sebebi ise g-skill in bu kitlerinde silicon lottery var.
  2. Sea

Link Removed Link Removed - Wifi modelini alırdım sebebi ise 100 tl ye sonradan işime gelebilcek ve fiyat farkının üstünde bir performans vericek bir antenle geliyor + 2. el de talebi daha yüksek olabilir.
  3. Sea

Link Removed
  4. Sea

3600 CL16 5600 CL36 ya göre çok daha hızlı ve E-Sport + Total sistem gecikmesi göz önüne alınırsa daha mantıklı 2x16 3600mhz cl16 bir kit tercih edilmeli. ---------- DDR5 geleceğe yönelik değil sebebi ise şuanki kitlerin workstation veya render gibi uygulamalar harici DDR4 ün Cl süreleriyle...
  5. Sea

Soru PNY RTX 3060 ti 8gb rgb xlr8 ekran kartı almak mantıklı mı?

O kadar eksik ki... Sıfır mı 2. el mi Bütçe ? Şuanki sistemin ne? Power supply ın ne?
  6. Sea

Laptobum YouTube'daki videolara göre daha az FPS veriyor

Bataryada kullanımda evet, performans ihtiyacı esnasında hayır.
  7. Sea

Soru Asus tuf gaming lc 240 alınırmı fiyat 3000 tl

Noctua NH-D15 . Daha ucuz daha iyi daha soğuk ve akustik anlamda hertürlü daha iyi.
  8. Sea

Çözüldü Kulaklık takınca oyunlarda ses boğuklaşıyor

Hangi kulaklığı kullandığını belirtmemiş olman...
  9. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gr95qe-b
  10. Sea

2K 240 HZ 1 MS monitör önerisi

https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gr95qe-b
  11. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

https://www.youtube.com/watch?v=PWlI3oDdvkY OLED 240HZ Hayırlı olsun.
  12. Sea

2K 240 HZ 1 MS monitör önerisi

https://forum.modartpc.com/konu/monitor-basari-sirasi-tier-list.412/
  13. Sea

Ramler nasıl 3733 olacak ?

Ama alım gücümüzün enflason ve dolar kurundan vesayre çok düştüğüne katılıyorum.
  14. Sea

Hynix A-die ddr5 te ve DDR4 te Samsung B-Die Motor parası kadar pahalı değil.
  15. Sea

Udemy kursu gibi video olur 1 haftaya belki biter...
  16. Sea

Üf Levon zamanın olsada TR de olmayan bir içerik olan Detaylı RAM OC rehberi çeksen... ne hayallerim var ama :D
  17. Sea

Satılık Msi 4090 gaming trio yurt disindan gelmistir uygun fiyata vericem sifir kutusunda acilmamis 45.000tl alicisina hayirli olsun

Ben getirdim 980 Pro 2TB + Razer FireFly Viyanada Mediamarkt dan aldım Prag dan İstanbul havalimanına uçtum kontrol falan edilmedi.
  18. Sea

Evga Kingpin / Darkpin anakartlar Aurous Tachyon Asus Apex Msi Unify-X ---------------------- Ve benzeri anakartlarla özenle seçilmiş Ram kontrolcüsü en iyi binned olan cpu lar üzerinde sabit düşük sıcaklıkta test ediliyor.
  19. Sea

Garanti vermiyor hocam bu XMP de hiçbir frekans garanti değildir sadece mükemmel koşullarda lab de deneniyor ve garantili olarak satılıyor ama adamların denediği sistemler seninkinden çok daha pahalı ve özenle seçilmiş anakart/cpu larda otomatik gerçekleştiriliyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.