Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Sapphire Pulse RX 6600 4999 TL

Link Removed Bunun 16k olması saçma ucuz değil mi?
  2. Sea

NVIDIA GeForce RTX 4080 3DMark TimeSpy Puanları

4090 ın güç soketindeki sorunlar daha düşük güç gereksinimli serinin diğer kartlarını genellemene nasıl sebeb olduğunu anlamadım.Nvidia yanan kablolar ile alakalı veri toplayıp incelemelere halen daha devam etmekte istatistiksel olarak o güç değerlerinin çok daha üzerindeki değerlere...
  3. Sea

DLSS 3.0 Frame Generationİnput latency i arttırıp total system latency i arttırdığından ötürü E-Sport-Title ları için geliştirilmediği açıktır hizmet amacı ekstrem grafikli oyunlarda yüksek akıcılığı yakalamaktır.DLSS 2.0 Quality/Performance ise az input latency ile yüksek yenileme hızlarına...
  4. Sea

"Tokat yiyecekler" Nvidia kar payını gittikçe arttırdığından az satış yüksek kar politikası en kötü çareleridir ve 3000 serisinde bile bunu uyguladıklarını gözden kaçırmışsın. Pandemi zamanında satamıyıcaklarını düşündükleri kadar kart sattıklarında shortage ların yaşanması şirketin satacağı...
  5. Sea

%10 - %20 Verin hatalı Steam Survery + Aktif oyuncu sayıları + Oyunların oynandığı görüntü grafikleri yüzünden 4000 serisindeki performans gereklidir ve oyuncuların yüksek bir yüzdesinin fps oyunlarını aktif oynaması bu oyuncuların her zaman fps oyunlarını oynadığı anlamına gelmez.
  6. Sea

Öncelikle belirtmem gerekir ki dediğin doğru olsaydı 1000 serisinden sonra 2000 serisi satmazdı 1080P işlemci darboğazlı olduğundan 1080 ve i9 9900K zaten 300+fps Stabil alabiliyor Esports-Oyunlarının genelinde. - 4090 şuan elindeki tek örnek olduğundan gereksiz bulmuş olabilirsin ama yeni...
  7. Sea

Video Canı Sıkılan Asus Mühendisleri 57.000 Delikli Kasa Yapmış 😁

Link Removed SFX-L sığdırtıyor kasada 1000W da gayet yeterli şahsen euro/dolar ile maaş alsam düşünmeden alırım.
  8. Sea

Sıvımı Yoksa Kuletipimi ?

Bana göre: - En iyi kule tipi soğutucu ve en iyi fiyat/performans yüksek tdp soğutucu = Noctua NH-D15 - En iyi kapalı sıvı soğutucu = EK AIO Elite 360 En iyi ekranlı kapalı sıvı soğutucu = ASUS ROG RYUJIN II 360 (Noctua Fanlı) En yenlikçi kapalı sıvı soğutucu = MASTERLIQUID ML360 SUB-ZERO En iyi...
  9. Sea

Video Canı Sıkılan Asus Mühendisleri 57.000 Delikli Kasa Yapmış 😁

4090 Strix + 360 AIO un sığdığı bu boyutta kaç kasa vardır ki? https://youtu.be/w1Kb3hmyIgc?list=LL&t=462
  10. Sea

Kartlardaki eklenen cache asıl 4k ve 2k da işe yarıyor 1080P nin işlemci darboğazlı olması Nvidia nın sıkıntısı değil tam tersine İntel ve AMD nin işlemci departmanlarını ilgilendiriyor. Galiba yazım hatası yaptın minimum 4k ve 2k için mantıklı yazıcaksan bile yazma çünki bu ekran kartlarına...
  11. Sea

Beni Hiç Böyle Görmediniz 😂 Yıllar içinde Nereden Nereye?

Ek olarak: Enflasyonun ürün fiyatlarının TRY bazında artmasıyla alakasız olduğunu düşünüyorsan hatan var.
  12. Sea

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Minimod ?
  13. Sea

TÜİK %79.60 enflasyon açıklıyor :D Veriler nereden geliyorsa..
  14. Sea

240+fps stabil 1440P için yaratılmış resmen.
  15. Sea

Maksimum 15.000 TL Televizyon önerisi

LG C1 vardı ama fiyatını 2 ye katlamış geçen seneden beri bakmıyordum 55 inchi 16 bin tl idi.
  16. Sea

Yeni sistem önerisi

Sahibinden.com da 2. ele koyuyorsun sonrasında önümüzdeki günlerde Levonun yapıcağı sistemleri bekliyorsun...
  17. Sea

Uyum anakart

2x8 pin gözüküyor 2x8 pin aldığında olması gerekiyor.
  18. Sea

Klavye Yapıştı

2.5 litre sürahiyi Corsair K70 red switch in üzerine devirdim yaklaşık 2 litre su ile yıkandı saç kurutma makinesi ile kurutup 1 gün bekledikten sonra Q tuşu çalışmadı bende 1 gün daha bekledim ve biraz daha Q tuşunun üzerini kuruttum ( 1200W saç kurutma makinesi) sonra düzeldi halen daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.