Alkollü birşey ile silmen gerekiyor yapışkan tabakayı kaldırabilmen için. Bunu yaparken dikkatli olmasılın fazla baskı uygulamadan narince yapman gerekiyor.Selamun aleyküm. Klavyem
Asus ROG Strix Scope Cherry MX Blue Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye
Klavyeye fusetea döktüm yapış yapış tuşlara basamıyorum. Tuşları çıkardım temizlerim vs olmadı. Başka ne yapabilirim ?
Switch'in içine girdiyse maalesef 😐Selamun aleyküm. Klavyem
Asus ROG Strix Scope Cherry MX Blue Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye
Klavyeye fusetea döktüm yapış yapış tuşlara basamıyorum. Tuşları çıkardım temizlerim vs olmadı. Başka ne yapabilirim ?
Switchlerin içine girdiyse dediğim gibi switch değişimi şart fakat rog scope lar hot swap değil mecbur switchlerin sökülüp yeni switch sipariş verilip onların hepsi tek tek lehim işlemi yapılması gerekliSwitch'in içine girdiyse maalesef 😐
Hocam komple suyun içine soktum yaptım ettim ıslakken okeyde ıslaklık gidince aynı 😁😁 denicem ama saolasımKulak çubuğuna alkol damlatarak temizlemeyi dene saf alkol olursa iyi olur.
Hocam switch değiştiştirme daha bahalındeğilmi bide lehim diyon daha sakat bozarız bide shshsSwitchlerin içine girdiyse dediğim gibi switch değişimi şart fakat rog scope lar hot swap değil mecbur switchlerin sökülüp yeni switch sipariş verilip onların hepsi tek tek lehim işlemi yapılması gerekli
Bozulmaz bide şöyle deneyin devre temizleyici ile switchlerin içine çok az sıkıp 1 gün boyunca kurutursanız geçebilir.Hocam switch değiştiştirme daha bahalındeğilmi bide lehim diyon daha sakat bozarız bide shshs
Evet. Ben de öyle dedim. Aslında birkaç gün kullanmayıp beklerse geçme ihtimali varSwitchlerin içine girdiyse dediğim gibi switch değişimi şart fakat rog scope lar hot swap değil mecbur switchlerin sökülüp yeni switch sipariş verilip onların hepsi tek tek lehim işlemi yapılması gerekli
Ice tea nin yapışkanlığı gidene kadar yapması gerekli bence klavyeyi hiç takmadan. ama devre temizleyici de devre harici yere denk geldimi eritebiliyorEvet. Ben de öyle dedim. Aslında birkaç gün kullanmayıp beklerse geçme ihtimali var
Su ile alkol farklı yanlız alkolün çözücü etkisi var. Malesef su o kadar güçlü değil bu konuda.Hocam komple suyun içine soktum yaptım ettim ıslakken okeyde ıslaklık gidince aynı 😁😁 denicem ama saolasım
2.5 litre sürahiyi Corsair K70 red switch in üzerine devirdim yaklaşık 2 litre su ile yıkandı saç kurutma makinesi ile kurutup 1 gün bekledikten sonra Q tuşu çalışmadı bende 1 gün daha bekledim ve biraz daha Q tuşunun üzerini kuruttum ( 1200W saç kurutma makinesi) sonra düzeldi halen daha senelerdir kullanıyorum daha öncede üzerine Kola fanta maden suyu herşeyi döktüğüm halde tuşları çıkarıp kolanyalı ıslak mendil ile temizlediğim çok oldu.Selamun aleyküm. Klavyem
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.