- Bütçe
- 2000 TL
Herkese selamlar arkadaşlar,
Kendime low profile (düşük profil) bir klavye arıyorum. Biraz araştırma yaptım ve bütçeme uygun birkaç model gözüme çarptı ancak her biriyle ilgili bazı çekincelerim var. Baktığım modeller ve kafama takılanlar şunlar:
Bütçe: 1000 - 2000 TL arası. Eğer 1000 TL civarına yakın (fiyat/performans) modeller olursa çok daha iyi olur.
Şimdiden zaman ayıran ve öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim. Keyifli forumlar!
Kendime low profile (düşük profil) bir klavye arıyorum. Biraz araştırma yaptım ve bütçeme uygun birkaç model gözüme çarptı ancak her biriyle ilgili bazı çekincelerim var. Baktığım modeller ve kafama takılanlar şunlar:
- Razer Ornata V3 X: Tuşların üzerindeki yazıların zamanla silindiğine dair yorumlar okudum.
- Rampage Granite Pro Red: Tuşlar ile ana gövde arasında neredeyse hiç boşluk yok, bu da kullanım konforunu etkiler mi emin olamadım.
- Lenovo Legion K310: Üzerinde low profile yazmasına rağmen görsellerden ve videolardan bana pek öyle gelmedi, biraz yüksek kalıyor gibi.
Bütçe: 1000 - 2000 TL arası. Eğer 1000 TL civarına yakın (fiyat/performans) modeller olursa çok daha iyi olur.
Şimdiden zaman ayıran ve öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim. Keyifli forumlar!