Furry ve Samsung'un okuma/yazma kaçtır? Bulamadım. Birde önerdiğiniz soğutucu yerine rgb li önerebilir misiniz ?SSD Önerilerim
* Link Removed
* Link Removed
* Link Removed
Kasa Önerim
* Link Removed
Furry ve Samsung'un okuma/yazma kaçtır? Bulamadım. Birde önerdiğiniz soğutucu yerine rgb li önerebilir misiniz ?SSD Önerilerim
* Link Removed
* Link Removed
* Link Removed
Kasa Önerim
* Link Removed
Aynısının ARGB olan modeli de var. Onu tercih edebilirsiniz.Birde önerdiğiniz soğutucu yerine rgb li önerebilir misiniz ?
Teşekkürler.Aynısının ARGB olan modeli de var. Onu tercih edebilirsiniz.
Süper Buradan Anladığım kadarıyla Kingston Fury Renegade 1TB Daha iyi doğrumudur ?@undefined,
Samsung 980 Pro 1 TB
- Kapasite: 1 TB
- Ön Bellek: 1 GB
- Ön Bellek Tipi: LPDDR4
- Sıralı Yazma: 5000 MB/s
- Sıralı Okuma: 7000 MB/s
- Rastgele Yazma (QD32): 1.000 K IOPS
- Rastgele Okuma (QD32):1.000 K IOPS
- Veri Yazma Garantisi: 600 TBW
Kingston Fury Renegade 1 TB
- Kapasite: 1 TB
- Sıralı Yazma: 6000 MB/s
- Sıralı Okuma: 7300 MB/s
- Rastgele Yazma (QD32): 1.000 K IOPS
- Rastgele Okuma (QD32): 900 K IOPS
- Veri Yazma Garantisi: 1.000 TBW
Evet, daha iyidir. Şöyle bir durum var ancak: Ben kendim almış olsaydım Samsung'u tercih ederdim.Süper Buradan Anladığım kadarıyla Kingston Fury Renegade 1TB Daha iyi doğrumudur ?
En iyi 360mm Asetek AIO lardan biri gayet iyi.Kraken X73 Rgb 360mm Işlemci Sıvı Soğutucu nasıldır ?
MLC ve stabil performansından dolayı 980 Pro.Süper Buradan Anladığım kadarıyla Kingston Fury Renegade 1TB Daha iyi doğrumudur ?
Evet, öyle. Bazı kullanıcılar Fury Renegade'in daha iyi olduğunu savunuyor ancak.MLC ve stabil performansından dolayı 980 Pro.
Magician yazılımı kinston ın yazılımından çok daha gelişmiş bir yazılım.
Ekonomiyi iyi bulan da var herkes kendi fikrini savunuyor ama lab ortamında sub ambientde yaptıkları testlere göre istatistiksel olarak daha iyi ta ki biraz doldursunlar kingstonı sonra ne oluyormuş,kontrolcü gen 3 hızlarına nasıl iniyormuş... IOPS da katılmıyorum.Evet, öyle. Bazı kullanıcılar Fury Renegade'in daha iyi olduğunu savunuyor ancak.
Örneklemeniz mükemmel!Ekonomiyi iyi bulan da var herkes kendi fikrini savunuyor ama lab ortamında sub ambientde yaptıkları testlere göre istatistiksel olarak daha iyi ta ki biraz doldursunlar kingstonı sonra ne oluyormuş,kontrolcü gen 3 hızlarına nasıl iniyormuş... IOPS da katılmıyorum.
980 PRO ve daha eski modeller ömürlerinin hep daha üstüne çıkmayı başarıyor Samsung un kontrolcüleri ve NVME RMA konusundaki desteği en iyi server side da biliniyor.Ekonomiyi iyi bulan da var herkes kendi fikrini savunuyor ama lab ortamında sub ambientde yaptıkları testlere göre istatistiksel olarak daha iyi ta ki biraz doldursunlar kingstonı sonra ne oluyormuş,kontrolcü gen 3 hızlarına nasıl iniyormuş... IOPS da katılmıyorum.
A2000 serisi iyi bilinirken onda da erken sağlık kaybetme sorunu keşfedildi. A400'den bahsetmiyorum bile.A serisi Nvme leri rezalet daha da güvenip alan varsa ne biliyim.
Bunun sebebi nedir peki ?Evet, daha iyidir. Şöyle bir durum var ancak: Ben kendim almış olsaydım Samsung'u tercih ederdim.
Tam olarak bunu anlamadımEn iyi 360mm Asetek AIO lardan biri gayet iyi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.