CPU için diyorsanız bir nebze OC desteği var.Bu Anakart modelinde OC desteği varmı ?
Bu Anakart modelinde OC desteği varmı ?
Evet okudum teşekkür ederim.B berkayayenn, üstte açıkladık dostum. Genel itibariyle stabil değil Kingston Fury Renegade.
Eğer önerseydin intel i5-13600K için B660 serisinden hangi anakartı önerirdin ?CPU için diyorsanız bir nebze OC desteği var.
Z790 çipsetini önerirdim.Eğer önerseydin intel i5-13600K için B660 serisinden hangi anakartı önerirdin ?
Link atabilir misin rica etsemZ790 çipsetini önerirdim.
Link atabilir misin rica etsem
Bütçe 6.500TL Civarında. Fakat DDR4 - DDR5 Hangisini tercih etmeliyim bunu araştırmasını yapıyorum şimdilikBu dört tanesinden birisini alabilirsiniz. İşlemci için şart değil ancak ilerleyen zamanlarda işlemciyi yükseltmek için ideal. Bütçe el vermiyorsa başka öneriler yapabilirim.
DDR5 tercih etmelisiniz.Bütçe 6.500TL Civarında. Fakat DDR4 - DDR5 Hangisini tercih etmeliyim bunu araştırmasını yapıyorum şimdilik
Sistem parçalarıma uygun bana 2 veya 3 tane Anakart Önerir misin Ram İle birlikte. Ram + Anakart İçin 12000TL AyırabilirimDDR5 tercih etmelisiniz.
Sisteminiz gayet güzel duruyor. Eksik ne diye sorarsanız işlemci soğutucusu derim. Sıvı soğutma daha iyi olur tabiki.Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 16GB GDDR6 PCI-Express 4.0
İşlemci: Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci
Anakart: Asus Rog Strix B660-F Gaming WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX Anakart
Ram: Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32
Power Supply: FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000W 80+ Gold 120mm
Sizce bu sisteme ne eklemeliyim ?
Bu sisteme Sıvı Soğutucu gerekiyor mu ?
1000 W Psu Yeterli Olur mu ?
Bahsettiğim buyduLink Removed
3000TL
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.