remove all limits 90 seçeneğini de deneyelim. Bi de görev yöneticisinde cinebench exe yi şu ayara getir.
Hayret bi şey .Ne inatlaştı yahu. İyice emin olmak için ,en son ,bi dünya testi olan passmark yapalım derim.Bu şekilde şuan da
Ekli dosyayı görüntüle 11053
Hangisini indirmem gerekHayret bi şey .Ne inatlaştı yahu. İyice emin olmak için ,en son ,bi dünya testi olan passmark yapalım derim.
Remove All Limits 90 değilde Remove All Limits olarak ayarlı Bu Şekilde sonuçlar
Sadece cpu için tekrar yapıp paylaşayım 60363 yazıyordu en sonSistemi kesinlikle M.2 ye kur. Açılış olayı bu nedenle olabilir. M.2 , normal SATA SSD den daha hızlıdır.
Bi de Pasmarkda tüm testleri yaptırmışsın .Sadece CPU Mark olan yeri tıkla.
Sonuç bu şekildeSistemi kesinlikle M.2 ye kur. Açılış olayı bu nedenle olabilir. M.2 , normal SATA SSD den daha hızlıdır.
Bi de Pasmarkda tüm testleri yaptırmışsın .Sadece CPU Mark olan yeri tıkla.
Sorunun kaynağı bulundu gibi. NVMe SSD, SATA SSD'den daha hızlı ve performanslıdır. M.2 olmadığı sürece en fazla Windows 10 öneriyorum.Bu arada sistemi Samsung 250Gb Normal SSD ye kurdum m.2 olana değil sonuçlara baktığımda ssd böyle görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 11056
Passmarkda hiç bi sorun yok .Sadece cinebenchte sorun var . Cinebench, Redshift render motorunu kullanıyor. Nette biraz araştırma yaptım.Depolama diskinin hızı,renderi etkilemiş.Siz hızlı bi M.2 SSD alın.Açılış vs. de düzelmesi lazım.Sonuç bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 11057
Evet ben çok farketmeyeceğini düşündüğümden normal ssd ye kurulum yaptım. Normalde üzerinde Samsung 2TB 990 PRO NVMe2.0 SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) m.2 ssd mevcut. Bir dahaki kurulumda sistemi direkt m.2 ye kurarım.p
Passmarkda hiç bi sorun yok .Sadece cinebenchte sorun var . Cinebench, Redshift render motorunu kullanıyor. Nette biraz araştırma yaptım.Depolama diskinin hızı,renderi etkilemiş.Siz hızlı bi M.2 SSD alın.Açılış vs. de düzelmesi lazım.
Zaten bu sisteme,yavaş Sata bi SSD,hiç oturmuyor.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.