Neler yeni

Z790-E Pc Yavaş Açılıyor, XMP Açınca Görüntü Gelmiyor

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
remove all limits 90 seçeneğini de deneyelim. Bi de görev yöneticisinde cinebench exe yi şu ayara getir.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    254.3 KB · Görüntüleme: 8

Brktr58

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
3
ModArt Kredi
0
Bu arada sistemi Samsung 250Gb Normal SSD ye kurdum m.2 olana değil sonuçlara baktığımda ssd böyle görünüyor

1752260140168.png

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Sistemi kesinlikle M.2 ye kur. Açılış olayı bu nedenle olabilir. M.2 , normal SATA SSD den daha hızlıdır.
Bi de Pasmarkda tüm testleri yaptırmışsın .Sadece CPU Mark olan yeri tıkla.

Brktr58

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
3
ModArt Kredi
0
Sistemi kesinlikle M.2 ye kur. Açılış olayı bu nedenle olabilir. M.2 , normal SATA SSD den daha hızlıdır.
Sadece cpu için tekrar yapıp paylaşayım 60363 yazıyordu en son

Brktr58

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
3
ModArt Kredi
0
Sonuç bu şekilde
1752264286527.png

WesterN

Pro Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
Bu arada sistemi Samsung 250Gb Normal SSD ye kurdum m.2 olana değil sonuçlara baktığımda ssd böyle görünüyor

Ekli dosyayı görüntüle 11056
Sorunun kaynağı bulundu gibi. NVMe SSD, SATA SSD'den daha hızlı ve performanslıdır. M.2 olmadığı sürece en fazla Windows 10 öneriyorum.

DRAM içeren kaliteli NVMe SSD tedarik edip güncel Windows'u onu kurmanı tavsiye ederim.

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
p
Passmarkda hiç bi sorun yok .Sadece cinebenchte sorun var . Cinebench, Redshift render motorunu kullanıyor. Nette biraz araştırma yaptım.Depolama diskinin hızı,renderi etkilemiş.Siz hızlı bi M.2 SSD alın.Açılış vs. de düzelmesi lazım.

Zaten bu sisteme,yavaş Sata bi SSD,hiç oturmuyor.:)

Brktr58

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
3
ModArt Kredi
0
p

Passmarkda hiç bi sorun yok .Sadece cinebenchte sorun var . Cinebench, Redshift render motorunu kullanıyor. Nette biraz araştırma yaptım.Depolama diskinin hızı,renderi etkilemiş.Siz hızlı bi M.2 SSD alın.Açılış vs. de düzelmesi lazım.

Zaten bu sisteme,yavaş Sata bi SSD,hiç oturmuyor.:)
Evet ben çok farketmeyeceğini düşündüğümden normal ssd ye kurulum yaptım. Normalde üzerinde Samsung 2TB 990 PRO NVMe2.0 SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) m.2 ssd mevcut. Bir dahaki kurulumda sistemi direkt m.2 ye kurarım.

Brktr58

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
3
ModArt Kredi
0
Bir meselede şu epey bir baktım videolara vs ama çözüm bulamadım. Çift ekran için Nvidia PhysX Surround aktif edemiyorum. İki ekranı tek ekran gibi kullanmak istiyorum fakat nvidia denetim masasına girdiğimde PhysX surround seçeneğine tıkladığımda iki ekranı seçiyorum ekran bağlantı hatası yazıyor bunun sebebi ne olabilir?

1752315945220.png
1752315970507.png

Son düzenleme:

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Maalesef bu konuda bilgim pek yok. Bilgi sahibi arkadaşlar varsa,yardımcı olsunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.