Hayır. Genel olarak seasonic zaten en iyileri. eğer bir psu alırsam seasonic alırım.
Corsair, Kolink ve Evga buna güldü 😃
Hayır. Genel olarak seasonic zaten en iyileri. eğer bir psu alırsam seasonic alırım.
Fanboy gelmiş!
Seasonici bir araştır sonra corsair evga de
Ben Kalitenin adresini soyledim. Kendi fikrimi beyan ettim.Fanboy diyende Seasonic yoluna ölüyor 😄
Emin ol senden çok daha iyi biliyorum, gerektiğinde de sergiliyorum.
Seasonic de o dediğin pek yok dostum : o dediğin orta halli markalarda oluyor corsair en başı çekiyor zaten coğu serisi kronik sorunlu alt markaları saymıyorum hiç zaten iç mazeme kapasitör kondansatör dandik 2.3. sınıf yüksek ısıya dayanıklı hiç değiller seasonic öyle bişe değil .En iyisi "Seasonic" diye bir sey yoktur, en iyisi veya iyisi X model diye bir sey vardir.
Hayir, en iyisi diye bir sey kesin olarak yoktur. Iyi uretici kotu model de vardir, kotu/ortalama uretici iyi model de.Hayır. Genel olarak seasonic zaten en iyileri. eğer bir psu alırsam seasonic alırım.
Sanki biraz uzadı o daha iyi bu daha iyi konusu 😃 bence bütçeniz neye yetiyorsa onu alın geçinHayir, en iyisi diye bir sey kesin olarak yoktur. Iyi uretici kotu model de vardir, kotu/ortalama uretici iyi model de.
Sen istersen al beni ilgilendirmez, ama millete tutup da detaysiz sekilde "en iyisi Seasonic" deme. En iyisi veya iyisi X model de.
Hangi dedigim Seasonic'te yok? Orada sadece en iyisi diye bir sey yok demisim.Seasonic de o dediğin pek yok dostum : o dediğin orta halli markalarda oluyor corsair en başı çekiyor zaten coğu serisi kronik sorunlu alt markaları saymıyorum hiç zaten iç malzeme kapasitör kondansatör dandik 2.3. sınıf yüksek ısıya dayanıklı hiç değiller seasonic öyle bişe değil .
param yetse direk seasonic alırdım suanda kullandıgım cooler master sfx v650 80 plus gold. Seasonic sorunlu bir modelini bana sağlam kaynağı ile birlikte atsana hadi hep beraber bilgi sahibi olmuş oluruz senin sayende hadiHangi dedigim Seasonic'te yok? Orada sadece en iyisi diye bir sey yok demisim.
param yetse direk seasonic alırdım suanda kullandıgım cooler master sfx v650 80 plus gold. Seasonic sorunlu bir modelini bana sağlam kaynağı ile birlikte atsana hadi hep beraber bilgi sahibi olmuş oluruz senin sayende hadi
way çok bilmiş kardeşim bula bula 1 tanemi seri bulabildin okadarda olur nazarlıktır sorunda güç uyumsuzluk burda en önemli kriter seasonic de iç mazeme kalitesi yine söylüyorum "Seasonic 1 numaradır" sen git millete psu diye c4 önerisi yap ama yanında imha kiti almalarınıda söyle.
Bilmislikleriniz beni kopariyor, alin eski Focus Plus FX PSU'larin uyum ve guc sorunlari.
Isterseniz gidin alin Seasonic, almayin diyen yok. Ama millete tutup da modele gore degerlendirmeye usenip adi var diye Seasonic en iyisi diyemezsin.
Senin bilmedigin onlarca terimi goz onune alarak millete PSU oneren, namini PSU Adam diye duyurmus birine c4 oner demen komikmis, rehberlerimi okumani tavsiye ederim. Belki bilgilenirsinway çok bilmiş kardeşim bula bula 1 tanemi seri bulabildin okadarda olur nazarlıktır sorunda güç uyumsuzluk burda en önemli kriter seasonic de iç mazeme kalitesi yine söylüyorum "Seasonic 1 numaradır" sen git millete psu diye c4 önerisi yap ama yanında imha kiti almalarınıda söyle.
Hala kivirmaya calisiyorsun, kabul et artik en iyisi diye bir sey yok."Sadece bir tane nazarlik olsun" madem aklına gelmiş ekleseydin ya bunuda millete 2. 3. sınıf kapasitörlü psu önerisi yapan herif.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.