tamamdır eyvallah acelem yok bu arada etsemde bulamıyorum zatenAnladım ben gerekli araştırmayı yapıp size geri dönüş yapacağım
tamamdır eyvallah acelem yok bu arada etsemde bulamıyorum zatenAnladım ben gerekli araştırmayı yapıp size geri dönüş yapacağım
Bir arkadaşımıza da lazım üst seviye bakıyor PSU daha stoklara gelmemiş kayıt bırakmıştı olmadı Sizde öyle yaparsınız gelince haber verirlertamamdır eyvallah acelem yok bu arada etsemde bulamıyorum zaten
olabilir teşekkür ederim fiyatı da uygunBunu buldum normalde 5.0 destekli olduğu yazıyor
Link Removed
Satıcıya sormak lazım ama PCI 5.0 desteği var mı var deniyor ama doğru muolabilir teşekkür ederim fiyatı da uygun
birde marka güvenilir mi ben pek görmedim bu markayıSatıcıya sormak lazım ama PCI 5.0 desteği var mı var deniyor ama doğru mu
Fsp zaten kendini kanıtlamış bir marka adamlar SADECE PSU ve UPS üreticisi birde kasa oluyor ama çok yok obirde marka güvenilir mi ben pek görmedim bu markayı
Anladım kardeşim ilgin için teşekkür ederim.Fsp zaten kendini kanıtlamış bir marka adamlar SADECE PSU ve UPS üreticisi birde kasa oluyor ama çok yok o
dostum bütçe sıkıntım yok diyorsan direk Seasonic yada Bequiet psu al kullan.Arkadaşlar merhaba form'a yeni üye oldum yeni sistem topluyorum 4090 için bir kaç gündür güç kaynağı araştırıyorum thor 1200w modellerinde sorun yaşayan arkadaşlar olmuş korktuğum için fikir almak istiyorum Thor hariç önerisi olanlar varsa duymak isterim kasa modeli 'Haf 700 Berserker' şimdiden kolay gelsin.
En iyisi "Seasonic" diye bir sey yoktur, en iyisi veya iyisi X model diye bir sey vardir.Asus psu=Seasonic?
En iyi psu üreticisi zaten seasonic? Nasıl korkuyorsunuz olacaksa her türlü olur tabide nasip.
Kağıt üzerinde filen performans testlerinde yükte en iyisi seasonic.
Hayır. Genel olarak seasonic zaten en iyileri. eğer bir psu alırsam seasonic alırım.En iyisi "Seasonic" diye bir sey yoktur, en iyisi veya iyisi X model diye bir sey vardir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.