Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

Her 3 Yılda Yanlızca Bir Telefon Getirilebilecek Yolcunun Üzerindeki değil fazladan getirdiği telefon, havalimanlarında muhafaza edilecek. BTK Sisteminden yapılan kontrol sonrasında yolcunun hakkı varsa telefonu teslim edilecek. Hakkı yoksa yanındaki telefon gümrük ambarında muhafaza altına...
  2. ™ROOT

WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği geldi.

An itibari ile WhatsApp da çevrimiçi olduğunuzu gizleme özelliği geldi.
  3. ™ROOT

İndirim Battlefield 1 33 TL

Amazon da bir ara ücretsiz olarak verilmişti alamayanlar için şuan steam da oyun 33 TL kaçırmayın derim https://store.steampowered.com/app/1238840/Battlefield_1/
  4. ™ROOT

Rehber Format Sonrası Yapılması Gerekenler

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bilgisayara format attıktan sonra yapılması gerekenlerden sırası ile bahsetmek istiyorum. Windows Update İlk olarak yapmamız gereken windows güncellemelerini yapmak olacaktır. Bu sayede çoğu driver ve kritik windows güncellemelerini yapmış olacağız. Görev...
  5. ™ROOT

Öneri 5 AYLIK APPLE MUSİC VE 3 AYLIK ICLOUD 50 GB ÜCRETSİZ

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle apple cihazlar için geçerli olan ücretsiz 5 aylık apple müzik ve 3 aylık icloud 50 gb kampayısı paylaşmak istiyorum. Eklediğim görsellerdeki QR kodları okutarak ücretsiz üyekiğinizi başlatabilirsiniz.
  6. ™ROOT

Rehber Linux Nedir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere dünyada en çok kullanılan işletim sistemi olan Linux dan kısa ve öz bir şekilde bahsetmek isterim. Eminim şu an bir çoğunuz kendinize şu soruyu sordunuz. “Nasıl olurda Linux en çok kullanılan işletim sistemi olabilir ?” Android'in de bir işletim sistemi...
  7. ™ROOT

Soru Hangi Marka Model Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bugün diğer arkadaşlara da rehber olması niyetinde kullandığımız telefonların marka ve modelini belirterek memnun olup olmadığınıza dair kısa bir açıklama yaparak diğer arkadaşlara rehber olmasını sağlayalım. İlk olarak ben başlatıyorum. Xiaomi Mi note 10 lite : Cihaz tasarım...
  8. ™ROOT

Fırsat MSI PRO B660M-P DDR4

Amozon üzerinde şuan indirimde arkdaşlar 2.180 TL gibi bir ücrete satılıyor. Akakçe üzerinde en düşük fiyat 2926 TL Ürün Linki
  9. ™ROOT

Rehber Xiaomi Telefonlara Custom Rom Kurmak

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere xiaomi telefonlar için custom rom kurmayı anlatacağım. Öncelikle custom rom nedir bundan bahsetmek istiyorum. NOT: ROM yükleme işlemi ile telefondaki herşey sıfırlanacaktır. Yedeklerinizi almayı unutmayın ve telefonuzun en güncel MIUI sürümünde olduğundan emin...
  10. ™ROOT

Fırsat Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar bugün internette dolaşırken gözüme çarpan bir sistemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ürünün 17.799 fiyatı var sistem gayet kaliteli bileşenlerden oluşuyor. Intel Core i5-12400F ASUS PRIME B660-PLUS D4 ASUS Radeon RX 6700 XT Adata XPG 16GB (2×8) 3200MHz DDR4 WD SN570 500GB...
  11. ™ROOT

Apollo 11 Uzay Aracı Kaynak Kodları

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uzay ve yazılım severleri ortak bir noktada toplayacak olan bir konudan bahsetmek istiyorum. Herkesin bildiği gibi aya inen ilk insanlı uzay aracı Apollo 11'dir. Bugün sizlerle Apollo 11'in kaynak kodlarının paylaşıldığını GitHub hesabını paylaşmak istiyorum...
  12. ™ROOT

Rehber YMusic uygulaması ile Müzik İndirme

Merhaba arkadaşlar bugün kaldığımız yerden devam ediyoruz benim de uzun zamandır kullandığım müzik indirme uygulaması olan ymusic uygulamasından sizlere bahsetmek istiyorum. Uygulama tamamen ücretsiz ve güvenilirdir. İstediğiniz müziği orijinal kalitede (320kbs) İle indirme imkanı sunuyor...
  13. ™ROOT

Rehber Youtube Vanced Reklamsız Videolar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Youtube Vanced uygulamasından bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere herkes reklam yüzünden youtube da video izleyemez hale geldi ve bu reklamların çoğu can sıkıcı ve bunaltıcı. Bugün youtube vanced uygulaması ile bu reklamlardan nasıl kurtalacağınızdan bahsetmek...
  14. ™ROOT

Rehber Google Kamera ile Harika Fotoğraflar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uzun yıllardır kullandığım Google Kamera uygulamasından bahsetmek istiyorum. Google kamera uygulaması google pixel telefonların orjinal kamera uygulamasıdır. HDR+ özelliği sayesinde ortaya mükemmel sonuçlar çıkarıyor. Google Kamera içerisinde bulunan yapay zeka...
  15. ™ROOT

Modem nedir

Merhaba dostlarım bugün günlük hayatta sürekli gördüğümüz olmazsa olmazlardan biri olan ve neredeyse her evde bulunan ağ elemanı olan modemden sizlere kısaca bilgi vermek isterim. Modem, telefon hatları ve benzeri kabloların (Fiber,Bakır) gönderdiği elektrik sinyallerini işleyerek internetin...
  16. ™ROOT

Router(yönlendirici ) nedir

Merhaba sevgili forum üyeleri; Bugün sizlere sürekli duyduğunuz ve sürekli modem ile karıştırılan ağ elemanı olan routerdan bahsetmek isterim. Herkesinde bildiği gibi router ve modem kavramları birbirleriyle çok karıştırılmaktadır. Kağıt üzerinde aynı gözükseler bile konu işleyişe gelince...
  17. ™ROOT

Soru Yazılım hakkında merak ettikleriniz...

Merhaba arkadaşlar. Bu başlık altında yazılım/network hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince bilgim doğrultusunda cevaplamaya çalışacam ben cevaplamasam bile diğer tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olacağından eminim. Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse şuan da...
  18. ™ROOT

Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak! RUFUS:İndir
  19. ™ROOT

Rehber Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Öncelikle herkese merhabalar dostlarım. Bugün sizlerle birlikte KMS sanal sunucu üzerinden Microsoft kendi fiziksel sunucularına bağlanarak İşletim sisteminizi nasıl ücretsiz etkinleştirebiliriz bundan bahsedeceğim. Öncelikle belirtmek gerekir ki bu lisans süresi 180 gündür. her 180 günde bir...
  20. ™ROOT

Öneri PC' lere MacOS kurulumu

Merhaba Forum üyeleri ; Sizler için bir önerim olacaktı normal bilgisayarlara Apple kendi işletim sistemi olan Macintosh kurmak ister misiniz ? Eğer bu yönde istek varsa sizler için rehberler hazırlayabilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.