Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Diğer parçalarda eksiğin yok demiştin eksik olanlarıda bunlarla kapatabilirsin.
  2. Sea

Chipsetler tamamiyle farklı Z serisi Tabikide daha iyi Chipsetleri araştırman gerekiyor bütçeyi düzgün kullanmıyorsun ne yazık ki b660-f i aldırmaya çalışmaları ise ayrı acınası bir olay önerenleride anlamıyorum.
  3. Sea

3x intake ön tarafta. İtopya daki ürünler açıklamasında detayında var. Ürünün üretici sayfasında belirtilmesi zorunlu modeli yanlış girmiş olabilirsin.
  4. Sea

Z690 A Pro en ucuzu neredeyse o işte Neyse bu daha ucuz Link Removed
  5. Sea

Bana sorana kadar google da aratsaydın :D
  6. Sea

4000D 5000D alma sonra fanlar eksik diye bide fan parası vericen şuan fiyatları uçuk.
  7. Sea

Noctua NH-D15 (amazon) Msi Z690-A DDR5 Cooler Master MasterBox MB520 Mesh
  8. Sea

Sizce Sistemimdeki Eksikler Nedir ?

980 PRO ve daha eski modeller ömürlerinin hep daha üstüne çıkmayı başarıyor Samsung un kontrolcüleri ve NVME RMA konusundaki desteği en iyi server side da biliniyor. Kingston da usb yapsın :D A serisi Nvme leri rezalet daha da güvenip alan varsa ne biliyim.
  9. Sea

Ekonomiyi iyi bulan da var herkes kendi fikrini savunuyor ama lab ortamında sub ambientde yaptıkları testlere göre istatistiksel olarak daha iyi ta ki biraz doldursunlar kingstonı sonra ne oluyormuş,kontrolcü gen 3 hızlarına nasıl iniyormuş... IOPS da katılmıyorum.
  10. Sea

MLC ve stabil performansından dolayı 980 Pro. Magician yazılımı kinston ın yazılımından çok daha gelişmiş bir yazılım.
  11. Sea

En iyi 360mm Asetek AIO lardan biri gayet iyi.
  12. Sea

Soru Satın Aldığım Ürün Ek İndirime Girdi Ne Yapmalıyım?

Hepsiburadada müşteri hizmetlerine başvur bi çağrı da şansını dene müşteri memnuniyeti amacıyla çoğu firma kabul ediyor eğer satıcı aynı ise kartına iade yapabilirler ama bu dediklerime müşteri hizmetleri karar veriyor şansını dene kısacası.
  13. Sea

Öneri Hepsiburada Aldığım Ürünün Hediyesi 😍

bazen jelibon çıkıyor t-shirt vesayre siparişlerinde onla yetinmeye alıştım bu çıtayı arşa çıkarttı ama.
  14. Sea

Yardım Sistem alacağım sizce hangisini almalıyım?

Levonun sistemlerini neden beklemeyi düşünmüyorsun?
  15. Sea

Öneri Hepsiburada Aldığım Ürünün Hediyesi 😍

2010 ve öncesinde gazete ekinden oyun cd si çıkması kadar sevindirici olsa gerek :D
  16. Sea

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

2 gün falan önce itopyada vardı yine gelir sadece günlük takip et yeter. İntel multi-core da ve fiyat/performans konusunda yerle bir ediyor iken gerek yok AMD premium fiyatlarını ödemeye. i9 13900k En iyisi olmaya oynarken i7 13700k Bütçeyi koruyup fazlasıyla yeterli olmaya odaklanmış bir...
  17. Sea

DDR5 ten yararlancağınıza emin misiniz? eğer elinizde DDR4 3600MHZ CL16 gibi bir kit varsa zaten benzer performanslar elde ediyorsunuzdur. Benim için saniyeler önemli evet early adopter tax( yeni teknoloji sahiplenme premium fiyatı) karşılamayı göze alıyorsanız tabikide 6000mhz cl30 bir a-die...
  18. Sea

Elindeki ekran kartını satmak sıkıntı olmamalı. Sistemi ne için kullanıcağını vesayre göremedim. İşlemci konusunda gerçekten 6-8 çekirden fazlasına ihtiyaç duyuyor musun diye sormuştum görmemişsin.
  19. Sea

Şurayıda okuduktan sonra cevaplarsan daha iyi olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.