Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

NH-D15 daha iyi bir soğutma sunucaktır. Kasanın önü temperli olduğundan hava akışı için önermiyorum.
  2. Sea

Hazır sistem alırken montaj kargo süresini uzatır mı ?

1-2 Gün daha hızlı belki gönderir belki göndermezler... Bırak montajı kendileri yapsınlar 10 adet ayrı ayrı parça kendi ellerine geçene kadar kargoda fabrikada çalışmaz duruma gelebiliyor kutuda duran bir anakartıda kimse kargoya koyucakken test etmiyiceğine göre montajı yapan kişi en son sistem...
  3. Sea

Soru Sıvı Soğutma ve Kasa / Psu Önerileri

Noctua NH-D15 + Cooler Master ın 750W 80+ Kasa Bundleını alabilirsin...
  4. Sea

Anakart tercihini yanlışmı yaptım??

XMP A520 de var. Ramini 3600 den 3733 e xmp kayıtlı profilinden çekmen memtesti geçeceğini kanıtlamaz çok eksik bir bilgi/öneri. 5600 de OC yaptığını belirtiğin için testleri ve öncesi sonrası farkını atabilir misin? AMD 5000 serisinde algoritma gayet iyi çalışıyor ve OC gereksiz.
  5. Sea

İşlemci 5600 ve anakartda vrm üzerinde heatsink yok artı 5000 serisi PBO dan yararlanıyor oc den değil pbo bir undervolt olarak geçiyor.
  6. Sea

Yapma boşver chipset farkları var a520 yi taksınlar.
  7. Sea

Fiyat farkı çok fazla olduğundan hayır ama sistemi parça parça toplasaydın evet olabilirdi.
  8. Sea

Sizce bu sistemin ederi nedir?

2. el de ekran kartları haricinde çok bir şey diyemiyicem ekran kartı 5.500 Tl civarında ama o Ram nedir arkadaş ya i5 12400F e 3200mhz cl16 ve 3600mhz cl18 altında bir şey takmak üzücü.
  9. Sea

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

AIO yu dikey monteleyip intake e çevir tepedeki fanlarıda exhaust olarak çevir gereksiz yere gpu nun ısınmış havasını AIO radyatörüne yönlendirme. @Soft Donanım Niye en başta böyle yapmadınız ?
  10. Sea

Soru Bu Sisteme 3080 mi 4060 70 mi tavsiye edersiniz?

1440P düşünüyorsan 3070ti ın 8gb vram i yüzünden 3080 12gb ve varyantlarına vesayre bakmanı öneriyorum.
  11. Sea

Siz bilirsiniz... RX 7900XTX nin performan grafikleri sonrası Nvidia gerekirse ya 4080ti/super veya 4080 16gb ın fiyatını düşürecek. Bende o kadar para versem özellikle Tarkov da bilinen ve çözülmesi aylar süren radeon sürücülerinin hatalarını radeon ekran kartı almamak olarak tercih ederdim...
  12. Sea

https://www.asetek.com/liquid-cooling/cooled-by-asetek/
  13. Sea

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

Link Removed Ürün tutarına ekleniyor diye biliyorum ürün tutarı iade ediliyorsa iade ediyordur.
  14. Sea

Tuf z690 plus wifi d5 e geçip G-Skill CL30 6000MHZ tercih edersen uzun süre mutlu kalıcaksın. Hynix A-Die denilen en başarılı Hynix çipleri kullanılıyor. - Şuanda DDR5 zirve performansından çok uzakta iken DDR4 en iyi chiplerini en ucuz fiyatlara alabiliyoruz gelecekteki chiplerde ddr5 12000 mhz...
  15. Sea

Outdate =yenisi çıkmış yeni nesil pompa tasarımı varyantı bulunduğundan eski kalmış durumda anlamında. - Asetek = Asetek AIO ların pompasını üreten firma Asus vesayre kendi pompasını geliştirmiyor ASETEK tasarımının üzerine logo yapıştırıyor piyasada çok az üretici kendi pompasını geliştiriyor...
  16. Sea

Furmark ı whatsappdan canlı yayın açtırtıp yaptırmak veya PARAM GÜVENDE ile satın almak İADE olaylarını kolaylaştırıyor satıcı ile iletişime geçip PARAM GÜVENDE ile satmasını rica edin. Param Güvende nedir gibi sorularınızı sahibinden.com param güvende nedir diye aratırsanız detaylı açıklamayı...
  17. Sea

Topladığım sistemde eksik bir şey var mı?

K serisi işlemci seçtiğinden ankart Z690 Giriş seviyesi veya bütçen varsa TUF , Tomahawk vesayre olarak değiştirilebilir Eğer multicore ile acayip bir gereksinim yoksa i5 13600Kf gönül rahatlığı ile seçilebilir. DDR5 6000MHZ CL30 Önerim olucaktır zaten ram e iyi bir para veriyorken az daha verip...
  18. Sea

Levon ileriki günlerde 13. nesil intel ile bir sistem çıkartıcak sistem çıkınca bi göz atabilirsin. 2. El dahil mi? ekran kartlarını özellikle de 3000 serisini 0 almak mantıksız 2. el fiyatları yüzünden.
  19. Sea

Rog STRİX LC360 yerine v2 si tercih edilmeli outdate olmuş bir asetek dizaynına gereksiz bir para H150İ Elite capellix tercih edilebilir. Bu sisteme önerim 7900XT olucaktır. 4060 ve 4070 için leakler yeterli olmadığından yorum yapmamayı tercih ediyorum. https://videocardz.com/
  20. Sea

6 bin tl ye z690 giriş seviyesi tercihi daha mantıklı geliyor. 5600 cl36 bir ram yerine DDR4 3600MHZ CL16 seçilir ise performansta artış olucaktır özellikle delay ve ns den yararlanan oyunlarda + total system latency de. DDR5 e 6000mhz cl30 öncesi geçişi workstation haricinde mantıklı bulmuyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.