Evet fiyat anlamında sorun yok ben bileşen yani uyum açısından sorun olurmu die düşündümFiyat farkı çok fazla olduğundan hayır ama sistemi parça parça toplasaydın evet olabilirdi.
Sorun yok uyum konusunda hayırlı olsunEvet fiyat anlamında sorun yok ben bileşen yani uyum açısından sorun olurmu die düşündüm
Hiçbir sorun yok. Oc yapamazsın o kadar. Zaten gerek de yok.Evet fiyat anlamında sorun yok ben bileşen yani uyum açısından sorun olurmu die düşündüm
süper o zaman hayır eğer b450 iyi arayıp onu takın diyecektimHiçbir sorun yok. Oc yapamazsın o kadar. Zaten gerek de yok.
benim için sistem çalışmasında herhangi bir aksaklık olmasın yeterliHiçbir sorun yok. Oc yapamazsın o kadar. Zaten gerek de yok.
Hiçbir sorun yok. Ufak tefek farklar var ama a520 daha güncel.benim için sistem çalışmasında herhangi bir aksaklık olmasın yeterli
TeşekkürlerHiçbir sorun yok. Ufak tefek farklar var ama a520 daha güncel.
Yapma boşver chipset farkları var a520 yi taksınlar.süper o zaman hayır eğer b450 iyi arayıp onu takın diyecektim
Stock soğutucu ile nasıl bir oc yapacaksın ki.Bence yanlış yapmışsın o.c desteği A serisinde bildiğim kadarıyla yok. Bedava Fps kaybı.
İşlemci 5600 ve anakartda vrm üzerinde heatsink yok artı 5000 serisi PBO dan yararlanıyor oc den değil pbo bir undervolt olarak geçiyor.Bence yanlış yapmışsın o.c desteği A serisinde bildiğim kadarıyla yok. Bedava Fps kaybı.
Kasası çok kötü değil, odası çok havasız olmadığı sürece stock fanla cpu 65 dereceyi geçmez en kötü +200mhz basar. Bi de sadece stok fan olarak düşünme ileride 250-300 liralık bir soğutucu alabilir ve Ram hızını da arttıramaz. Ram'leri ne seçti bilmiyorum ama 3600'lük bir Ram'i 3733Mhz yaparak yine bedava FPS kazanabilir.Stock soğutucu ile nasıl bir oc yapacaksın ki.
Aldığın fps i kasa sıcaklığı ile kaybedersin 😀
En iyisi standartta kalması.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.