Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

RTX 4090 için kasa toplama önerisi

Levona da sormak lazım ama benim bildiğim 6000mhz i 4 kanal bellek kullanırken görmek şuanlık imkansız.
  2. Sea

Yanlışlık var 4x8 6000mhz ram kiti olamaz çünkü günümüz ddr5 yongaları 4 kanal da 6000mhz destekleyemiyor pcpartpicker.com da bu konuyla alakalı çok şikayet var ram kitleri 4 adet yerleştirildiğinde 5200mhz üzerinde windows post ekranına bile gelinmeden crash veriyor.
  3. Sea

nasıl ya 2x8 6000mhz cl xx değerinde 3bin tl mi?
  4. Sea

ya hiç sorma ya o 4k monitör fiyatları varken LG C2 42inch 120hz OLED tv alıp kullanmak daha mantıklı geliyor ara sıra...
  5. Sea

Her ürün için söyleyemesemde Noctua NH-D15 i am4 soketiyle birlikte 2. el satan birisinden hemen pazarlık yapıp alabilirsin geçen 1200tl ye gitti diye içim acıdı insanlar 360mm aio lara 2 3 katı fiyatları verirken...
  6. Sea

Esport oyunlarını oynamıyorsan 4k 144hz tercihi 2k 240hz den daha mantıklı geliyor şahsen 4090 ın parladığı nokta 4k ama 2k 240fps oynamak istiyorsan belkide 3080 16gb tercihi daha mantıklı olabilir 4090 çoğu oyunda 2k max ayarlarda oyun motorunun maksimum izin verdiği fps limitine takılıyor.
  7. Sea

Kur arttıkça fiyatları düzelmiş olan tek şey yüksek mhz ram kitlerinin arz taleple dengelenerek fiyatlarının düşmüş olması herhalde.
  8. Sea

4090 1080P için gereksiz güçlü bir kart onun için 3080 bile yeterliyken 1080P durumunu atlıyorum zaten. 2k ya gelicek olursak 4090 halen daha çıtaları aşıyor hakettiği yer 4k diye bağırıyor ve en fazla % lik fps artışı 4k da kendisi 4k 144hz monitörle kullanılmak için yaratılmış.
  9. Sea

Asrock un bios unu sevmediğimden ötürü Asus TUF x670 tercihi yapardım, PSU gayet güzel eğer bütçenize sığıyorsa hayırlı olsun düşünmeden alın kategorisinde.Sıvı soğutma konusunda yerinizde olsam Noctua NH-D15 alırdım fiyat/performans konusunda halen daha zirvede ve Sahibinden.com da 1500 tl...
  10. Sea

İşlemci tercihiniz mantıklı ama yerinizde olsam 2k da oynadığınızdan dolayı 7600x alır geçerim i9 12900k ile aynı performansı veren bir işlemci PBO ile birlikte performansı gayet yeterli ki zaten 2k dan bahsediyoruz. eklemeyi unuttum: am5 tercihiniz doğru olmuş zaten upgrade ediceğinizi...
  11. Sea

Hayır okumamıştım Ram muhabetinizden sonra cevapladı şimdi okuyup cevaplıyıcam.
  12. Sea

PSU konusunda kolay gelsin eğer sistemde işlemci ve ekran kartını 7/24 %100 render vesayre halinde kullanmıyıcaksan 850 WATT yeterli gözüküyor yerinde olsam tercihim 850 watt ile gelen Cooler Master kasa + psu combolarına bakmak olurdu Corsair bu konuda max 750Watt sunuyor bildiğim üzere.
  13. Sea

4090 sonrası bütçenin biraz kısıtlanmış olması DDR5 potansiyelini neredeyse ortadan kaldırmış 5200mhz cl36 kitlerin çoğu 6000mhz cl 32 değerlerini gördüğü bilinsede alıp denemeyi tercih etmez ve öneremem bu yüzden intel 13. nesil i5 13600K alıp 360lık AIO da 5.2 5.3 ghz değerlerinde stabil bir...
  14. Sea

| VideoCardz.com İşlemciler leaklendi performanslarını yabancı forumlardan inceleyebilirsin google da bulamadıklarını yandex de arat k serisi 13. nesil leaklenmeyen işlemci kalmadı.
  15. Sea

Bu sistem alınır mı?

Ram 8 e çıkartılırsa bi sıkıntı yok gibi ama 4 çekirdekli bir işlemciyi 2022 yılında 0 almak pek mantıklı gelmiyor ama alıcaksanda hayırlı olsun halen daha gaming için 4 çekirdek yeterli.
  16. Sea

İkinci el pc almayın

Kur olayında şahsen bende denk geldim detaylı bilgi için yazdığımda TL kuru ile koymak zorunlu olduğundan kur değişince fiyatların TL bazında değiştiğini ve hemen güncelleyemediklerinden güncel fiyat bilgisini sadece ilandan satıcıya mesaj gönderince belirtebildiklerini söyledi (Sahibinden.com...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.