Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Arkadaşlar bilgisayar nasıl toplayabilirim?

O kasaya sığmayan yok :D EATX devasa anakartları da destekliyor
  2. Sea

İkisi arasında kaldım sizce hangisi

Seçimler yaklaştığından ötürü piyasada birkaç değişim ve ötv indirimi vesayre beklentim var yerinizde olsam şuan tercih etmem 13. nesil i5 13400F ler falan çıkınca i5 12400F gibi işlemcilerin fiyatları daha da düşecektir.
  3. Sea

İkisi arasında kaldım sizce hangisi

4 çekirdek tavsiye etmiyorum ama 12. jenerasyon destekleyen anakartlı sistemi almanı tavsiye ediyorum bütçen varsa 6 çekiredeğe çıkman lazım.
  4. Sea

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

Ek olarak ekran kartın şuan bile yeterli ve 1080P için harika bir ekran kartı olduğundan bence 4080 veya 4070 in çıkmasını beklemelisin.
  5. Sea

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

3070Tİ ı önermiyorum sebebi ise Vram in sadece 8 gb olması ve bu durumun şuan bile bir darboğaz oluşturuyor olması. Ram bulunabilirse CL30 6000MHZ seçilebilir Anakart gayet ok ama strix yerine TUF Z690 seçilebilir İşlemci eğer çoklu çekirdek performansına çok fazla ihtiyacın yoksa i5 13600K ile...
  6. Sea

Bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Bütçe ve çözünlük belirtmediğinden ötürü al 4090 ı hayrlı olsun derim
  7. Sea

Yardım 4090 Custom Sıvı Soğutma için yardım.

Neden i9 12900ks ? i7 13700K tercihi varken
  8. Sea

Yardım Kuruduk Levon

Öyle olmaları dileğiyle yani medyaya yansıtmak istemiyor olabilirler çok alakasız olucak ama 750 gram nutellayı 100 tl ye gördüğümde mentalimi kaybediyorum.
  9. Sea

Yardım Kuruduk Levon

Seçimler yakın ötv indirimi vesayre bir şeyler yapıcaklardır ve öyle bir olayda itopya falan boş durmaz içerik üreticileri ile hala stokta olan 3000 serisi kartları uygun fiyatlara eritirler gibi geliyor. 2016 da vatana gidip şunu bunu istiyorum diyip 1080ti full sistem monitör dahil 10k ya...
  10. Sea

Ryzen 3 1200 Gtx960 2GB 8GB Ram Performansı

Tabikide olur ama daha fazla test burada var
  11. Sea

Ryzen 3 1200 Gtx960 2GB 8GB Ram Performansı

1080P medium da oynayabilirsin KİŞİSEL GÖRÜŞÜM ❗❗ 16 ram kitinde 7.6 kayıt açık iken kullandığına göre 8gb ram alt limit olsada işe yarıyor gibi sistemi alır almaz bi 2. el 8gb ram daha eklenebilir 2GB VRAM yeni oyunları oynatmıyıcaktır ve Driver desteği ile kaybedilen oyunlar bu kartları...
  12. Sea

Öneri Elimde mevcut bileşenlerime kasa tavsiyesi

Kronik sorun mu bilmiyorum ama başına gelirse aklında bulunsun.
  13. Sea

Hayırlı olsun sıfır olsun temiz olsun
  14. Sea

Evet destekliyor ama 5600 gibi başlangıç seviyesi 5000 serisi işlemcide fiyat performans segmenti 3200mhz ram seçmek cüzdanın için daha mantıklı ama tabikide bi 3600mhz daha iyi performans vericektir.
  15. Sea

Link Removed 2. el düşünürsen bu fiyata idare edicek opsiyonlar var...
  16. Sea

Bu arada belirtmediğini biliyorum ama yerinde olsam kasadan sonra ilk iş bi Noctua Redux kule tipi alırdım 5600 ün güç limitleriyle biraz oynanabilir diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
  17. Sea

o ne ya her ay öğlen yemeği parasına anakart mı aldın şimdi :D
  18. Sea

1350 de baya iyiymiş ya :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.