Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

36 k butce bilgisayar toplarmisiniz

Neredeyse 40 bin tl bir bütçen var lütfen 4080 16gb ın incelemelerini bekle... i5 12600k B660 BLCK OC destekli anakart 2x16 3600mhz cl16 4080 16GB veya birkaç aya geleceği düşünülen 4070 850W + Kasa bundle ı Cooler Master yapıyordu yanlış değilsem (evet halen daha bulunabiliyor ucuza gelen...
  2. Sea

Ryzen 9 7900'li Sistem Topladım, Hata Mı Ettim?

Ya bunun birşeyini çıkarttı bazı kişiler şimdi dolandırıcı demek istemiyorum ama Vatana Mediamarkta gidip Logitech ürünlerin fotoğrafıyla ürün kodlarıyla yok direksiyon bozuldu yok mouse ara sıra gidip geliyor diye supporta ticket açıp sülalecek evine direksiyon seti gönderttirip bunu...
  3. Sea

Sırf şunun yüzünden gidip Corsair kulaklık alıcam yalnız @bukibuks sen ürünü nereden aldın ? ve Türkiye Corsair gibi bir yer mi cevap verdi yoksa ürünü Amazon.de den falan mı getirtirmiştin de Corsair ın yurt dışı RMA ekibiyle görüştün ? bu Steel Series in yaptığı olaydan sonra baya kafam karıştı.
  4. Sea

Şey şey bu nasıl ya nasıl ya Tamam Corsair değildi ama SteelSeries e RMA talebi attım SteelSeries Arctis Pro Hi Res kronik kırılma sorunu ile alakalı üzgünüz Türkiyede RMA yapamıyoruz satın aldığınız yer olarak belirttiğiniz Amazon ile iletişime geçin dediler Amazona mail attım aradım konuştum...
  5. Sea

Hikayesi ne :? RMA e mi yolladın birşeyleri
  6. Sea

Aklında bulunsun yinede kwh 1.40 try onuda geçtim akustik anlamda Corsiar h150 95 dereceyi görünce rahat bırakmaz herhalde
  7. Sea

7900x Open test benchte bile 95 e kendini çekiyor algoritmayla alakalı ama sende haklısın tabi...
  8. Sea

İşte aradığım 4000D kullanıcısı !! 4000x alıyim 3 fan bedava gelsin ama cam yüzünden thermaller kötüleşsin olayından kendini son anda kurtarıp biraz daha harcayıp 4000d alıp 3 fan alma tercihi stonks :)
  9. Sea

PBO Curve optimizasyonu yapmadın mı ? acil biosa ozaman
  10. Sea

Hayırlı olsun en kısa sürede Cl değerini aşşağı çekmen dileğiyle...
  11. Sea

Yazılıma başlamak için PC tavsiyesi

Laptop / Masaüstü ? 16 GB RAM en az 4 çekirdek bir i7 6700 veya üzeri işlemci 1060 veya üzeri / min 6gb VRAM kesinlikle ^^
  12. Sea

2022 2. El PC Toplama Rehberi (Düşük Bütçeli)

Leurox un dediği gibi ve DDR4 e geçiş önemli DDR3 ramler aynı anda çok fazla data indirip kullanan ARK SURVİVAL EVOLVED,RUST,ESCAPE FROM TARKOV gibi 3 oyunda sıkıntı çıkardığına kendim tanık oldum.
  13. Sea

Yeni PC toplamak isteyenlere önerilerim.

Z790 da sana artı olarak gelen bir özellik yok Z790 fiyat arttırmak için intelin uyguladığı bir fiyat/isim politikasından başka bir şey değildir güya Thunderbolt yeni ismiyle usb 3.2 midir allah bilir artık nedir USB İSİMLERİNİ yıllardır bozuyorlar kısacası gereksiz bir bekleyiş ve fiyat...
  14. Sea

Öneri Full Ekipman Sistem Dizeceklere Tavsiyelerim

Corsair Void Wireless kulaklık 2 sene öncesinde K95 alanlara bedava veriliyordu ... güzel günlermiş bundle ı satın alan buradan birkaç kişide çıkar.
  15. Sea

Topladığım sisteme anakart önerisi

b550 x570 kesinlikle uyumludur en kötü bios flashback yapmanız lazım.
  16. Sea

Yeni PC toplamak isteyenlere önerilerim.

Hazır sistemler herzaman en ucuzu değildir bilgisayar toplamak göründüğü kadar zor değildir. Kanıt olarak Superman in bilgisayar toplama videosu=
  17. Sea

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

Gamebooster gibi çok sonradan çıkan bir markanın yaptırdığı AIO ya güvenebilecek arkadaşlar varsa kolay gelsin...
  18. Sea

RTX 4090 için kasa toplama önerisi

@ModArt Levon 6000MHZ 4 kanal bellek te şuanlık imkansız değil mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.