Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Sistemime 5800x3d mi 5900x mi almalıyım ?

5800x3d : gaming 5900x : render
  2. Sea

amd mi intel mi ? gecerli bir sebep

DDR4 3600mhz CL16 bir kit DDR5 6000mhz cl30 bir kite göre daha yavaştır fakat oyunlarda özellikle E-Spor düşük grafik yüksek sistem gecikmesini sevmeyen oyunlarda DDR4 ün düşük gecikmesi (cl) değeri yüzünden ddr4 ddr5 e göre daha iyi bir performans sunabiliyor bu yüzden ddr5 günümüzde isteğe...
  3. Sea

Yok böyle bir olay İntel de ram türevi kısıtlaması yok illaha ddr5 kullanmanı gerektiren platform 7000 serisi AMD işlemcilerde geçerli onlar sadece ddr5 kullanabiliyor. - İntel z690 ve z790 anakartlar 2 türlü satılıyor DDR4 ve DDR5 İşlemcilerin içinde zaten 2 adet kontrolcü var biri DDR4 diğeri...
  4. Sea

z790 niye sipariş ettin ki gereksiz yere... ddr5 7000mhz+ üzeri bir önemli farklı katkısı yok. z690+bios flashback yeterli. çek bi i5 13600k 4-5 sene kullan ozaman. i7 12700k yı neden hala tercih ettiğini anlamadım i5 13600k yerine. 4-5 sene sonra aynı soketde değişim yapmak istiyorsan amd...
  5. Sea

5800x3d ve ddr4 3600mhz cl16 bir ram kısıtlı bir bütçede en iyi performansı vericektir i7 12700K ile 5800X3D kıyaslanırsa kullanım alanı sadece oyun veya oyun + light edit olan bir sistemde 5800x3d fakat render ağırlıklı kullanılacak bir sistemde i7 12700K çünkü e core lar vesayre derken...
  6. Sea

Soru Sıvı soğutma çift taraflı fan ?

Thermal grizzly ürünlerinden sonra Arctic mx5 tercihim. iletkenlik katsayısında sallama rakamlar girilebiliyor çok güvenmiyorum.
  7. Sea

Öneri 12.000 TL Sistem Toplama

https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH-U12S-redux-1700-Performansl%C4%B1-So%C4%9Futucusu/dp/B08WPDD6GD
  8. Sea

ASUS Rampage Z790 EXTREME - I9-13900K Çözemediğim sorun.

Hayır olamaz kf de bir sorun yok kf sadece IGPU suz bir işlemci modeli olduğundan görüntü alamazsın anakartdaki display portlarından vesayre tek farkı bu tıpa tıp aynılar onun dışında.
  9. Sea

ASUS Rampage Z790 EXTREME - I9-13900K Çözemediğim sorun.

İşlemciyi sokete tekrardan oturt pinlerini kontrol et.
  10. Sea

Aurora 3070 Tİ sistemi aldım

Bu fiyata daha iyisini görür müyüz? hiç sanmıyorum. Hayırlı olsun kaliteli parçalar ve 3070ti 23 bin liracığa...
  11. Sea

Yardım Jahreın sistem özelleştirme destek

1.245 TL daha harcamak istersen h olanında vrm üzerinde soğutma var ama gereksiz i5 12400F için o yüzden en ucuzu seçili zaten al gitsin ileride başka bir işlemci takmıyıcaksan tabi... i5 12400F için tüm gösterilen anakartlar yeterli.
  12. Sea

Öneri Rtx sistem toplama

16 bine bunu mu topladın yoksa toplamayı düşündüğün şey bu mu ?
  13. Sea

Yardım 13600k işlemci için hangi parçaları almak daha mantıklı?

AMD ekran kartlarını Warzone için önermiyorum kesinlikle Nvidia daha stabil ve neredeyse tüm Esport titlelarında daha başarılı. 1669116029 Link Removed Böyle bir sistem tercih ederdim bütçenizde flex olduğunuzu belirttiğinden dolayı... Z690 seçip AI OC yaparsanız anakart zaten stabil ayarları...
  14. Sea

Yardım 13600k işlemci için hangi parçaları almak daha mantıklı?

Selamlar... i7 13700k tercihi güzel olur 100 euro farkla i9 13900k ile aynı performansta ve cache e sahip bir işlemci almış olucaksınız. 3070Ti VRM olarak ihtiyacı 3090 gibi bir karta yakın olmadığından ötürü alacağınız her 3070ti yüksek ihtimalle sıkıntı çıkartmaz ama ben 3070ti almazdım...
  15. Sea

Beyaz Sistemim Nasıl Sizce

Beyaz olanlarıda tam beyaz değil G skill de ama eski taşlıları özlüyorum.
  16. Sea

Öneri Oyun Sistemim

Forumda 767 mesajım bulunuyor ve günde en az 30-40 ayrı konuyu cevaplıyorum profilimdeki aktivitelerden de görebilceğim üzere. Konuyu uzatmamanı rica ettikten sonra konuyu uzatmayalım yazmana rağmen tekrardan açmış olman hoş değil son olarak arkadaşın sistemiyle kasaya premium demiş olmanı...
  17. Sea

Öneri Oyun Sistemim

(y)Saygı önemlidir istersen ilk yorumunu sil.Beni tanımıyorsun askerlik arkadaşın falan değilim ani çıkışlara gerek yok.forumda uygunsuz mesajlara izin veridiğinide sanmıyorum.
  18. Sea

Öneri Oyun Sistemim

Soruyu soran sensin?
  19. Sea

Öneri Oyun Sistemim

Hayır durmuyor ne yazık ki.Premium olarak değil bütçe dostu olarak ürettikleri bir ürün ve bunu kasanın GPU slotlarının beyaz modelde beyaza boyanmamış olması ve Temperli camın yanlarının iki kasa için bütçeyi korumak adına aynı üretildiğini görebilirsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.