Şöyle olsun. ModArtPC Sistemleri diye ana kategori açılsın, içine girince M9, M10 vs. kategorileri gelsin.Bir sistem için kategori mı açılır 🤔 m10 çıkarsa ona da açılsın m11 vs bence çok saçma olur
Şöyle olsun. ModArtPC Sistemleri diye ana kategori açılsın, içine girince M9, M10 vs. kategorileri gelsin.Bir sistem için kategori mı açılır 🤔 m10 çıkarsa ona da açılsın m11 vs bence çok saçma olur
Zaten YouTube kanalların toplama PC si diye var çok başlık iyi olmaz zaten çok çok fazla konu başlığı var benceŞöyle olsun. ModArtPC Sistemleri diye ana kategori açılsın, içine girince M9, M10 vs. kategorileri gelsin.
Tek bir sistem için olmaz modart sistemler için olabilir belkisistem için ayrı bir kategori veya alt kategori açılabilir.
Öyle de olabilir. Fakat o kategori açılırsa altına sistemlerin de olduğu kategori de açılabilir. Zaten ModArtPC en fazla ne kadar sistem hazırlar ki?
Merhaba daha bu gün Receplerin yanındaydım kendilerini de çok severim.Ben de Recep Baltaş ile konuşmuştum. (Kendisi pek Technopat Sosyal'de mesaj yazmaz, ModArt Levon'dan örnek al Recep Baltaş!) Geldim, madem ben de 2 öneride bulunayım.
- Technopat Sosyal'deki gibi konu açarken kategori aramamızı sağlayan arama çubuğu gelebilir.
- ModArt M9 sistem için ayrı bir kategori veya alt kategori açılabilir.
Neler yeni kısmı gelebilir da forumda olduğu gibi
Evet onu bende düşünüyorum halleymeye çalışacağız.Merhaba konu içinde üyelerin Pp lerinin etrafındaki mavi çerçeve kalkarsa çok iyi olur göze güzel gelmiyor ve üyelerin pp yi kapatabiliyor
Merhaba konu içinde üyelerin Pp lerinin etrafındaki mavi çerçeve kalkarsa çok iyi olur göze güzel gelmiyor ve üyelerin pp yi kapatabiliyor
Yok artıkForum S.T.A.L.K.E.R Temalı Olsun(!)
Var artıkYok artık
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.