Ekli dosyayı görüntüle 3975
Profil fotoğraflarında bulunan bu simgelerin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum veya ismin yanına eklenebilir.
Sağ üstteki simgeler, değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 3975
Profil fotoğraflarında bulunan bu simgelerin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum veya ismin yanına eklenebilir.
Onlar ve çevrimiçi simgesi vs. kaldırılsa daha sade bir görünüş sunulabilir diye düşünüyorum.Sağ üstteki simgeler, değil mi?
Sdn mantığı işte.Onlar ve çevrimiçi simgesi vs. kaldırılsa daha sade bir görünüş sunulabilir diye düşünüyorum.
ModArt PC logosu olduğu için değişmesi mümkün değil.
Yazı içi boş bir şekilde ayarlansa olmaz mı? Meraken soruyorum.ModArt PC logosu olduğu için değişmesi mümkün değil.
Maalesef logo için olmaz logo ayrı bir görsel. Sadece Metin şeklinde ModArt PC Yazsaydık renk değiştirirdi.Yazı içi boş bir şekilde ayarlansa olmaz mı? Meraken soruyorum.
Nasıl renkli değil gri renk işte gri de bi renk değil mi? 😄bizim Nickler neden renkli değil ayıp oluyor
Aslında rütbelere göre özel renkler ayarlanabilir.bizim Nickler neden renkli değil ayıp oluyor
HarikaMerhaba ModArt PC Forum kullanıcıları,
Bildiğiniz üzere Forumumuzu kuralı yaklaşık bir kaç ay oldu tabi sizler daha 1 aydır forumumuzu aktif kullanıyorsunuz. (Bu başlık itibariyle daha 1 aylık forum)
Forumda bizler her ne kadar gözlemlerimizi yapıp kontrolleri gerçekleştirsek te eksik kaldığımız noktalar ve gözümüzden kaçan kısımlar olabilir.
Bu sebepten ötürü sizlerin desteğine ihtiyacımız var 😊
Forumumuzda yaşadığınız hatalar, gözünüze çarpan eksiklikler, gördüğünüz bozukluklar, forum tasarım yapısı(renk, site genişliği, karanlık mod ikonu, üye profil özellikleri, kategori ve forum sıralaması vs.) forumda olması gereken yapılar (üyelik aşaması, mail doğrulaması, captcha olsun mu olmasın mı vs.) eksik kategori ve forumlar varsa muhakkak bu başlık altında belirtin.
Bizlerde gerekli eksiklikleri ve hataları düzeltelim.
Şimdiden destekleriniz için hepinize teşekkürler 🥰
Şu an ekstra modaratöre ihtiyaç olmadığından alım yok.Moderatör alımı ne zaman🤣
Foruma yeni üyeler katılınca alınabilir belki. 🤔Moderatör alımı ne zaman🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.