Forum bildirimleri ve mesajları nav bara sabitlenmeli.Sayfayı aşşağı kaydırdığımızda bildirim ve mesajları görebilmeliyiz.
Üzerinde çalışıyoruz.
Forum bildirimleri ve mesajları nav bara sabitlenmeli.Sayfayı aşşağı kaydırdığımızda bildirim ve mesajları görebilmeliyiz.
Profil fotoğraflarına gif koyabilmeliyiz.
Örnek: Şu an kullandığım PP'de Polat Alemdar normalde ateş ediyor ancak bu forumda çalışmadı. 🤔
Güzel bir çeşitlilik ve güzel bir görüntü katıyor, kullanılabilir diye düşünüyorum. 🙂Şu an için GIF kullanmıyoruz. İlerleyen zamanlarda belki kullanıma açılabilir.
Discord sunucusu mevcut ama aktif değil.ModArt Levon kral bi discord sunucusu açılabilir diye düşünüyorum
Konu dışı kısmında Makara Muhabbet diye açtık onu. Adını Gırgır Şamata diye mi değiştirelim diyorsun?Bence gırgır şamata diye bir kategori açılmalı ve sohbet etmek isteyenler konu dışı yerine bunu kullanabilir.
o forumu görmedim.makara muhabbet güzelmiş bence.Konu dışı kısmında Makara Muhabbet diye açtık onu. Adını Gırgır Şamata diye mi değiştirelim diyorsun?
Aslında o temanın bir özelliği. Alıntı belirgin olsun diye öyle ayarlanmış.Karanlık temada alıntılar ve mesaj yazdığımız kısım bembeyaz duruyor, tema genel olarak güzel dursa dahi bu sorunlar bozuyor.
Tamamdır, teşekkürler. 🙂Aslında o temanın bir özelliği. Alıntı belirgin olsun diye öyle ayarlanmış.
Mesaj yazılan kısımda mesaj yazıldığı an gri tonunda ki yazdığınız içeriği daha doğru görün öyle yollayın diye. Ama olmadı ona da bir el atarız
Ekli dosyayı görüntüle 4697
ModArt Levon, kendi yorumunu silme olayının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Raporlama yaparken gördüm ve dikkatimi çekti. Her isteyen yorumunu sildirecek olursa forumda bilgi kalmaz.
Raporu işaretleyince yorum silinmiyor. Bizler kontrol ettiğimizde olumsuz bir durum sezmiyorsak raporu onaylıyoruz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.