Şu cümlendeki Net Salaktır lafını düzeltirsen sevinirim. Çünkü koyu AKP li veya koyu parti savunucusu olan kişilerde var üstlerine alınırlar. Ayrıca sen parti savunucusu olmayabilirsin ama körü körüne kişilere bağlısındır bunu kimse bilemez.Buna bakarsak o zaman size göre Erdoğan'da fetöcü olur, ama öyle olursa da chp ile ince mevzusu var, Bu arada bir partiyi sonuna kadar her hareketini savunan net salaktır, Benim eleştirdiğim beğenmediğim çok yönü var her siyasetçinin ama akp ile chp aynıdır veya başka bir parti, partiler yiyicidirler, biz o kısımları geçtik yiyicileri seçmiyoruz biz baştakine bakıyoruz ve Erdoğan şuanki sözde rakiplerinden hep 100 adım önde. Atatürk çülük oynayıp hdp yi geçtim pkk yı biz terör örgütü olarak görmüyoruz diyorsa şehit edilen onca çocukları hiçe sayıyorsa benim gözümde chpkk vatanını satan bir partidir. Söze değil icraata bakmak lazım, Terör çoktu olan oldu kafasıyla çözüm sürecei vs barış olması istenildi herkesin işine yarayan burdu paralı askerlerimiz yetersizdi, Ama şuan ekonomimizi derinden sarssada, terörüde anlaşmayı bozdukları için bitiren Erdoğan'dır aksi iddaa edilemez. Kimliğini gösteren korucu oldu (bunun kötü olduğu yerler var) ama genel itibarı ile iyi oldu, Yaşı tutan Uzman oldu yerli silahı belinde şuan, Bence buna değerdi. Karışık bir durum nasıl bakıldığına bağlı. Sonuç odaklı olmamız lazım.
Evet AKP, Kürtlerden çok oy topladı, Doğuya atanan bir öğretmenin korkusu, hayatında kürtleri tanımamış birinin kürtlere olan nefretiyle aynıdır, Ama o öğretmen 2 hafta kaldıktan sonra kendinden nefret eder ön yargılı olduğu için, Ben kürt değilim ama genel olarak konuşacak olursak Kürtler daha sadık vatanlarına.
Biz tarafsız bölgedeyiz bize giren çıkan yok üstteki yorumlarımda CHP'nin 6'lı masasının saçmalık olduğunu da belirttim. Fakat dediğim gibi taraf tutan kişiler illaki vardır o yüzden o SALAK kelimesini kaldır lütfen.