+ Olarak TOGG gibi projelere destek çıkmayıp köstek oluyorsanız en kötüsünü hak ediyorsunuzdur. Kendinizi abd ile kıyaslamaya devam edebilirsiniz.
Biraz ezbere konuştum kılıçtaroğlunun bir konuşmasında dolar olarak öneriyordu tl çevirince şuan 6 ile 7 arasında bişey oluyordu hatırlayamadım.
He bak şimdi o TOGG olayı içni CHP'nin söylediği saçmalıktı katılıyorum. Bence Kılıçdaroğlu orada doğru cümleyi kuramadı.
Ülkenin şu an arabaya ihtiyacı yok. Kaldı ki TOGG için 1Milyon TL üstü olacağı söyleniyor.
1 Milyon TL ye araba alabileni zaten bizden ayrı tut. Onun tuzu kurudur.
Benim hayatımda daha arabam olmadı ve sürmeyi de bilmiyorum 36 yaşıma girdim düşün.
Benim içni önemli olan kazandığım paradan cebime ne kaldığıdır.
Yani Kılıçdaroğlu aslında önceliğimiz TOGG falan değil demeye getirdi. O konuşmanın devamını izlemediniz bilmiyorsunuz işte.
Sen şu an karnının doymasına mı bakarsın yoksa TOGG arabalarını mı umursarsın.
He bana kalkıp şunu da diyebilirsin. Ülke Ekonomisi ve otomotiv ihracatı için TOGG önemli.
Nereden biliyorsun? Yurt dışı TOGG arabalarını dört gözle bekliyor heralde?
Kaldı ki eğer bir ülke kendi arabasını da Üretecekse kendi vatandaşına ucuzdan verecek 1 Milyon TL'den değil.
1 Milyon Birim parayı hesap et.
Alamanya'da son model Mercedes EQS AMG fiyatı 150.000 euro birim para bizde TOGG 1.000.000 Birim para.
Ben kalkıp yurt dışını da savunmuyorum he benim halkım yani
TÜRK MİLLETİ YERLİ ARABAYA UCUZA SAHİP OLSUN diyorum.
Not: Bu arada Mercedes EQS AMG benim hayalimin arabası ama çok zor. TL ile kazanıp bu arabayı alamayız çünkü Türkiye fiyatı 7.5 Milyon TL 😉😉