- Bütçe
- 4500 TL
RTX 2060'ı biraz giriş seviyesi gibi geldi bana, almışken RTX 3060 mı alsam diyorum. 1 ay sonra black friday indirimleri geldiğinde ikinci elde düşüş gelir mi?Rtx 2060 ı ucuza düşürüp bi 8 ram daha ekleyebilirsin
Sıfırlar 2. El fiyatına düşer. Veya düşebilir.RTX 2060'ı biraz giriş seviyesi gibi geldi bana, almışken RTX 3060 mı alsam diyorum. 1 ay sonra black friday indirimleri geldiğinde ikinci elde düşüş gelir mi?
Kral acil olarak 8 gb ram daha sonra işlemci yükseltmeni tavsiye ederim ama anakartında a serisi sen en iyisi en kötü rtx 3050 almaya bak Eğer işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan RTX 3060 dan düşüğünü alma derim.Selamlar aşağıdaki parçaların maliyeti 4k tuttu.
İkinci el temiz ekran kartı alıp sistemi toparlamak istiyorum. Bütçe( 3.500-4.500tl) civarında olacak mining çıkması vs. her türlü karta okeyim. Sizce hangi kart bu sisteme yakışır.
Ryzen 3 3200G Apu işlemci
8GB DDR4 3200 RAM
A320 PRO-VH ANAKART
240 GB SSD
1TB HDD
550W PSU
keşke ryzen 3 3200g yerine ryzen 7 5700 g alıp yanınada 8+8 4000 mhz ram çaksaydın çok iyi olurdu.Selamlar aşağıdaki parçaların maliyeti 4k tuttu.
İkinci el temiz ekran kartı alıp sistemi toparlamak istiyorum. Bütçe( 3.500-4.500tl) civarında olacak mining çıkması vs. her türlü karta okeyim. Sizce hangi kart bu sisteme yakışır.
Ryzen 3 3200G Apu işlemci
8GB DDR4 3200 RAM
A320 PRO-VH ANAKART
240 GB SSD
1TB HDD
550W PSU
toplu aldım sistemi değiştirme imkanım olmadı ya.keşke ryzen 3 3200g yerine ryzen 7 5700 g alıp yanınada 8+8 4000 mhz ram çaksaydın çok iyi olurdu.
Apu istemiyor zaten. Öyle denk gelmişkeşke ryzen 3 3200g yerine ryzen 7 5700 g alıp yanınada 8+8 4000 mhz ram çaksaydın çok iyi olurdu.
Bunun yerine 8k'ya sıfır 1660ti sistem alsan çok daha mantıklı olurdutoplu aldım sistemi değiştirme imkanım olmadı ya.
İşlemcin düşük 3060 içinRTX 2060'ı biraz giriş seviyesi gibi geldi bana, almışken RTX 3060 mı alsam diyorum. 1 ay sonra black friday indirimleri geldiğinde ikinci elde düşüş gelir mi?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.