Giris , Orta ve orta-ust cok cikti son zamanlarda levon reise inaniyorum 🙏 belkide cok guzel fiyattan cikartir sende alirsinkanka öyle fiyat artar bence 15k olsun sistem Max malum öğrenciyiz 20-25k veremeyiz umudum 15k olması 🫡
Giris , Orta ve orta-ust cok cikti son zamanlarda levon reise inaniyorum 🙏 belkide cok guzel fiyattan cikartir sende alirsinkanka öyle fiyat artar bence 15k olsun sistem Max malum öğrenciyiz 20-25k veremeyiz umudum 15k olması 🫡
valla kral Max 15k benim bütçe umarım çok yukarı olmaz kaçırmak istemiyorum direkt alacağım 2. ele de güven olmuyor malum biliyorsun ama bu sistemi kaçırmadan alacağım parayı hazır ettim 🙂Giris , Orta ve orta-ust cok cikti son zamanlarda levon reise inaniyorum 🙏 belkide cok guzel fiyattan cikartir sende alirsin
Ben ne bilicem kâhin mıyım 😂 bende sizin gibi takip ediyorum bu hafta içi kesin ama hangi gün beklicezNe zaman gelecek kürşat abi biliyordur belki 🤔
Levon abi sana söylemiştir söyle söyle ne zamannn 😂😂Ben ne bilicem kâhin mıyım 😂 bende sizin gibi takip ediyorum bu hafta içi kesin ama hangi gün beklicez
Tabi söyledi bana Bayram namazından hemen sonraLevon abi sana söylemiştir söyle söyle ne zamannn 😂😂
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.