Neler yeni

Hazır mısınız Arkadaşlar 😉 Yeni sistem çok yakında.

Ata Şen

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
5
ModArt Kredi
0
Sen gördüğün gibi al sonra bakarsın sisteme aklına yatmassa iptal edersin
9k ya 3050 i3 12100f taezı gelse düşük bütçe olarak güzel olabilir
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

DA 8800 2060 yaptı bence bu çok zor değil modart parça kalitesini iyi tututyor genelde böyle bir sistem güzel olurdu

DA 8800 2060 yaptı bence bu çok zor değil modart parça kalitesini iyi tututyor genelde böyle bir sistem güzel olurdu
Hatta daha uygun bile olabilir vatan sistem i5 12400f 3050 11500e satılıyordu

naprosky

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
0
ModArt Kredi
0
Bence kesinlikle adaletsizlikten baska bir sey degil ihtiyac sahibi olarak söylüyorum bunu 1 saat olayi yuzunden okadar cok ihtiyacı olupta alamayan var ki direkt video yayinlandigi gibi satısa acilmasi cok iyi sitede yogunluk olup çökmez direkt verirler siparisi bence bu konu hakkında ilk adımı senin atman lazim diger kanallarada öncü olmus olursun 1 saat olayi yüzünden bütün forumlara haber gidiyor anlık sitede 10 bin 15 bin kisi oluyor site çöküyor

Buraq

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Bence kesinlikle adaletsizlikten baska bir sey degil ihtiyac sahibi olarak söylüyorum bunu 1 saat olayi yuzunden okadar cok ihtiyacı olupta alamayan var ki direkt video yayinlandigi gibi satısa acilmasi cok iyi sitede yogunluk olup çökmez direkt verirler siparisi bence bu konu hakkında ilk adımı senin atman lazim diger kanallarada öncü olmus olursun 1 saat olayi yüzünden bütün forumlara haber gidiyor anlık sitede 10 bin 15 bin kisi oluyor site çöküyor
Hocam sana tek bir şey diyeyim belki ihtiyaç sahibisin ama yine de başkalarının tarafından bak adam tam o saatte okuldan, işten çıkıyor olabilir,1 saat olayı mantıklı ama işte alamayınca isyan ediyorsunuz gerisi nasip alabilirsen hayırlı olsun

corp11

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
7
ModArt Kredi
0
Değil ama olsa da söylemem zaten :)
şirket anket kararını onaylayacaksa anket yapın lutfen

Hocam sana tek bir şey diyeyim belki ihtiyaç sahibisin ama yine de başkalarının tarafından bak adam tam o saatte okuldan, işten çıkıyor olabilir,1 saat olayı mantıklı ama işte alamayınca isyan ediyorsunuz gerisi nasip alabilirsen hayırlı olsun
1 saat sonra da meşgul olabilir şahsen 3 haftadır modartın sistemi bekliyorum ve takip ediyorum benim gibi takip edenler ihtiyacı olanlardır 1 saat sonra geldiği zaman al sat yapanların organize olup sisteme çökme ihtimalleri çok daha yuksek

Buraq

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0

1 saat sonra da meşgul olabilir şahsen 3 haftadır modartın sistemi bekliyorum ve takip ediyorum benim gibi takip edenler ihtiyacı olanlardır 1 saat sonra geldiği zaman al sat yapanların organize olup sisteme çökme ihtimalleri çok daha yuksek
Hocam diyorum gerisi nasip işi belki direk link koysalar yine alamayacaksın bu sefer kime laf diyecen?

naprosky

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
0
ModArt Kredi
0

Keainlikle öyle al satcılar icin mükemmel fırsat 1 saat olayi 5 aydır bilgisayar alamadık ne desek boş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.