Zaten haberiniz olur 1 saat veya 30 dakika da yayından sonra link eklemesi yaparız.hocam saat aralığınıda paylaşırsanız lütfen
Zaten haberiniz olur 1 saat veya 30 dakika da yayından sonra link eklemesi yaparız.hocam saat aralığınıda paylaşırsanız lütfen
Abi mağza stoğu varmıZaten haberiniz olur 1 saat veya 30 dakika da yayından sonra link eklemesi yaparız.
Yarın akşam işte. Mağaza stoğu olmayacak hepsi web satış.Fotoğraf i mozaikli sistem şimdi yarın mi?
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Abi mağza stoğu varmı
akşam saati ozaman hocam saolun sabah 8 den 3 e kadar derslerim vardıda ondan sormuşdum hocamYarın akşam işte. Mağaza stoğu olmayacak hepsi web satış.
Giriş - Üst - Orta şeklinde ilerleyebilirim
video paylaşım saati genelde akşam 5 veya 6 oluyor video çıktıktan sonrada yarım saat ile 1 saat içinde satışa açılır hocamakşam saati ozaman hocam saolun sabah 8 den 3 e kadar derslerim vardıda ondan sormuşdum hocam
Full web olması gayet mantıklı. İstanbul ve ankarada olmayanlar mağdur oluyor.Yarın akşam işte. Mağaza stoğu olmayacak hepsi web satış.
Abi 3070 Tİ lı sistem mi geliyor yarın ?Yarın akşam işte. Mağaza stoğu olmayacak hepsi web satış.
teşekkürlervideo paylaşım saati genelde akşam 5 veya 6 oluyor video çıktıktan sonrada yarım saat ile 1 saat içinde satışa açılır hocam
3070ti lı sistem bu değil hocamAbi 3070 Tİ lı sistem mi geliyor yarın ?
üst seviye olan 25 kasım diye biliyorum ben hocam yanlışım varsa düzeltin3070ti lı sistem bu değil hocam
Tarih verilmediüst seviye olan 25 kasım diye biliyorum ben hocam yanlışım varsa düzeltin
hepsi birden yayınlancak diye algıladım o yüzden sordum hocam ModArt Levon Abi Söyler Şimdi Nasıl Olduğunuüst seviye olan 25 kasım diye biliyorum ben hocam yanlışım varsa düzeltin
bende onu anlamadım tam hocam aydınlatın bizi lütfen ModArt Levonhepsi birden yayınlancak diye algıladım o yüzden sordum hocam ModArt Levon Abi Söyler Şimdi Nasıl Olduğunu
giris-üst-orta diye olacak ve aynı anda geleceğini sanmıyorum.bende onu anlamadım tam hocam aydınlatın bizi lütfen ModArt Levon
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.