Her zamanki site ile aynı itopyahangi sitede satışa sunulacak abi pusu atalım 🫡🙂 ModArt Levon
Bildiğim kadarıyla çoktan paylaşıldı. Malesef :SUmarım bu forumdan dışarı konu çıkmaz. Modart takıpçileri öncelikli olmuş olur Görenler duyanlar başka yerlerde yazmasın lütfen
ModArt Levon abi hangi siteden çıkacak acaba
sen bir de bana sor ilk defa sağlam bir sistem alacağım 🙂Merakla Bekliyoruz nasıl bir sistem çıkacak bakalım 🤗
İnşallah alır ve güle güle kullanırsın kardeşimsen bir de bana sor ilk defa sağlam bir sistem alacağım 🙂
sağol kral sende öyleİnşallah alır ve güle güle kullanırsın kardeşim
adam vallahi adam billahi adamHer zamanki site ile aynı itopya
hocam bugün doğum günüm konuşsak ayırsalar bir tane )Her zamanki site ile aynı itopya
Maalesef o olmuyor. Tanıdıklarıma bile rezerve edemiyorum. Bana göre bu hakkaniyetsizlik olur çünkü.hocam bugün doğum günüm konuşsak ayırsalar bir tane )
abi bildirimleri açtım telefondan mesaj geldiğinde bilgisayarı önden foruma özel paylaştın sanıp uçuyorum siteye 🙂Maalesef o olmuyor. Tanıdıklarıma bile rezerve edemiyorum. Bana göre bu hakkaniyetsizlik olur çünkü.
şaka yapmıştım zaten teşekkür ederim ; nasibinde olanlar alsınlar inşallah. kolay gelsinMaalesef o olmuyor. Tanıdıklarıma bile rezerve edemiyorum. Bana göre bu hakkaniyetsizlik olur çünkü.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.