Heyecanla seni bekliyoruz Hocam acaba hangi sitede satışa çıkacak sistem?Akşama hazır olun.
Heyecanla seni bekliyoruz Hocam acaba hangi sitede satışa çıkacak sistem?Akşama hazır olun.
Hayırlısı olsunEllerinde kalsin insallah su sistemler 2-3 asgari ucret para kazanmak cok zor kotu niyetlilere kalmaz umarim
Belki önce forumda paylaşırım linki ama verdiğim saatte alıma açılır on uda diyim. Yani ben forumda 3 dakika önce paylaşsam da satışa açılma saati aynı olur.Abi foruma özel link gelirmi be
Hayır söyleyemeyiz çünkü bazı firmalar sırf gıcıklığına benzer sistem çıkıp fiyat olarak bizi vurmaya kalkıyor. O yüzden hiç bir kanal erkenden fiyat bilgisi vermez. Sektörde etik ticaret kalmadığı için durum böyle dostum.Aksama geliyorsa segment veya fiyat araligini soyleme imkaniniz var mi malum ogrenci arkadaslar var ve paralarini ona gore denklestireceklerdir. ModArt Levon
Akşam her zamanki aynı saate yetiştiricem. Saat 6 da yayında olur video ama daha kaydım bitmediPeki saat bilgisi alabilir miyiz malum işten dönme süresi vs geç olabiliyor ona göre ayarlardık ModArt Levon
Size kolay gelsin o halde umarım alabilirizAkşam her zamanki aynı saate yetiştiricem. Saat 6 da yayında olur video ama daha kaydım bitmedi
M serisi hazir sistemler bizi her zaman sasirtmayi basardi beklentilerimiz yine o yonde aksami sabirsizlikla bekliyoruz 🙏Hayır söyleyemeyiz çünkü bazı firmalar sırf gıcıklığına benzer sistem çıkıp fiyat olarak bizi vurmaya kalkıyor. O yüzden hiç bir kanal erkenden fiyat bilgisi vermez. Sektörde etik ticaret kalmadığı için durum böyle dostum.
Bu dediğini son sistemlerde gözlemledim abi, senden veya başka yayıncılardan sonra bi' bakıyoz benzer ürünler yapıyor bazı firmalar hemen ve az stokla reklam yapıyorlar.Hayır söyleyemeyiz çünkü bazı firmalar sırf gıcıklığına benzer sistem çıkıp fiyat olarak bizi vurmaya kalkıyor. O yüzden hiç bir kanal erkenden fiyat bilgisi vermez. Sektörde etik ticaret kalmadığı için durum böyle dostum.
Aynen öyle sırf itibarsızlaştırmak için gidip 100-200tl altına 20-30 stok koyup reklam yapıyorlar.Bu dediğini son sistemlerde gözlemledim abi, senden veya başka yayıncılardan sonra bi' bakıyoz benzer ürünler yapıyor bazı firmalar hemen ve az stokla reklam yapıyorlar.
Sırf bu yüzden bazen bildiğim sistemleri ortalıkta paylaşmıyorum emeğinize saygı olsun diye abi. Elinize sağlıkAynen öyle sırf itibarsızlaştırmak için gidip 100-200tl altına 20-30 stok koyup reklam yapıyorlar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.