Benim icime zotac 3070 doguyor
aman 15k yi geçmesin deBenim icime zotac 3070 doguyor
Valla elim biraz yoğun ben daha 4090 lı sistemimi toplayamadım ekran akrtı bildiğni hala kutuda yatıyor 🤣ModArt Levon abi senin sistemin videosu ne zaman gelir
araya sıkıştırırsın kral senValla elim biraz yoğun ben daha 4090 lı sistemimi toplayamadım ekran akrtı bildiğni hala kutuda yatıyor 🤣
13900k ve rog rtx 4090 ile Hyperion kasa toplicam biliyorsunuz Lemura topladığım gibi ama custom yapmicam bu sefer
kanka öyle fiyat artar bence 15k olsun sistem Max malum öğrenciyiz 20-25k veremeyiz umudum 15k olması 🫡i5 12400F + RTX 3070Ti bi sistem gelse cidden bayadir ust segment gelmiyor. ModArt Levon
O ney abi yarısını bize ver 🤗😃13900k ve rog rtx 4090 ile Hyperion kasa toplicam biliyorsunuz Lemura topladığım gibi ama custom yapmicam bu sefer
Abi forum tayfaya 50 tane ayırsan çok güzel olur bi ayrıcalığımız olsun, bunu duyan herkes foruma hücum eder güzel reklam olur ne diyorsun😀Herkese Merhaba Dostlar.
ModArt MART ayı sistemi yine bomba olacak. Tabi şu an donanımları yazmıyorum fakat sizler tahminlerinizi ve beklentilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.
Ayrıca ModArt PC Forumumuza üye olmayanlar çok pişman olabilir benden demesi 😉
Bu sefer güzel bir planım var çünkü 😁 ModArt M10 Bomba gibi geliyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.