Bende öyle düşünüyorum üst segment gelecek gibi bir his var içimde 😂 takipçi öyle şaşırtılmaz böyle şaşırtılır misali 😂Bence resimdeki herşey montaj.
Kimseye güvenilmiyor bu ara 🤨
Guvenilmiyor deme sürpriz yapıyorlar de daha doğru olurBence resimdeki herşey montaj.
Kimseye güvenilmiyor bu ara 🤨
Seni mi kırıcam 😀Guvenilmiyor deme sürpriz yapıyorlar de daha doğru olur
Nerden duydunİtopya'da mı çıkacak kesin olarak?
Hayır belli değil. Bu hafta içinde 1 tane gelir.Çıkış tarihi belli mi arkadaşlar? ModArt Levon
Hocam çay kahve için ilk bizi yazsana sıraya ya 😂Yine parça alicam belki yine gelirim
Ayıpsın gelin yemek ısmarlariz cansiniz hepinizHocam çay kahve için ilk bizi yazsana sıraya ya 😂
Eyvallah hocam mağaza stoklu güzel bir sistem çıkarsa bir yerde buluşuruz 🙂Ayıpsın gelin yemek ısmarlariz canınız hepiniz
İlla onun olmasına gerek yok grup buluşması da yaparız ModArt Levon hocam da gelir belki 😃Eyvallah hocam mağaza stoklu güzel bir sistem çıkarsa bir yerde buluşuruz 🙂
Doğru hocam o da olur forum buluşması tarzıİlla onun olmasına gerek yok grup buluşması da yaparız ModArt Levon hocam da gelir belki 😃
Akşam akşam iyi güldüm valla. Ya bazıları yok birine özenmişsin demiş etmiş ama maksat biraz aksiyon yaratmak yani kötü mü yaptım 😊Ya ModArt Levon Taklaya getirdin beni yarım saattir parçaları listeledim uğraştım photoda shop varmış
Neyse ben yinede fotodaki tüm parçaları atayım:
10100F
H410-m K
G.SKILL ripjaws Black 3600 MHz veya 3200 MHz
Goodram 512GB M2 SSD PX500
Rampage Reaction 600W 80 Plus
ASUS DUAL xx belli değil NET SHOP çünkü ama muhtemelen PCI 4.0 ibaresinden dolayı RTX 3050.
Tahminimce gerçek parçalar
12100F işlemci shoplu resimde net
H610M-K shoplu resimde yine net
G.SKILL RIPJAWS BLACK 3600 MHz gerçek gibi duruyor
Goodram 512GB M2 SSD PX500 gerçek gibi duruyor
Rampage Reaction 600W 80 PLUS gerçek gibi duruyor
ASUS DUAL RTX 3050 OC EDITION shoplu ama PCIe 4.0 ve giriş seviye bi bu var.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.