Gel buyur yemek tatlı çay kahve ısmarlayayimBende senleyim knks 😂
Gel buyur yemek tatlı çay kahve ısmarlayayimBende senleyim knks 😂
Bende senleyim knks 😂
Herkes da dan gelmiş herhaldeGel buyur yemek tatlı çay kahve ısmarlayayim
İnşallah knks sende buyur gel yolun düşerse Anadolu yakasınaGel buyur yemek tatlı çay kahve ısmarlayayim
Parça parça Sistem topluyorum dün oradaydım Ümraniye ye geldimİnşallah knks sende buyur gel yolun düşerse Anadolu yakasına
Cumleni anlayamadım yawHerkes da dan gelmiş herhalde
da = Donanım arşiviCumleni anlayamadım yaw
Şu beyaz sistemmi .3060 Ti olanParça parça Sistem topluyorum dün oradaydım Ümraniye ye geldim
Hadi ya başka zaman inşallah buyur gelParça parça Sistem topluyorum dün oradaydım Ümraniye ye geldim
Yine parça alicam belki yine gelirimHadi ya başka zaman inşallah buyur gel
Ha okey bende bronz takılıyorum da'dada = Donanım arşivi
Ben de orda gold üyeyim de
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Şu beyaz sistemmi .3060 Ti olan
Vok a gidecen mi abiYine parça alicam belki yine gelirim
Eee hadi bende bulanık görsel atayım bari 😁😁 Tahmin etmesi sizde benim tarafım ise Sürpriz olacak 🥰
Sistemin adına daha karar veremedim şimdilik MODART M9 diyelim ama değiştirebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 1307
Ram belki daha uygun fiyatli başka marka olabilirŞöyle görseli detaylıca inceledim, sırayla tahminlerime başlıyorum...
Kasa & PSU : RAMPAGE REACTION 650W (Bu kasa sistemini yapan firma İtopya oluyor. O yüzden satış itopya üzerinden olur)
Anakart : ASUS PRIME H610M-A D4 fotomontaj çok belli. Ama arka kısmında çok hafif orjinal fotoğraftan bir renk var. Açık gri gibi. Soket 1200 olamaz çünkü 1200 soket anakart kutuları siyah oluyor. 1700 soket muhtemelen o yüzden h610m dedim.
İşlemci : İntel i5-12400F (e doğal olarak 1700 soket 11400F olamayacağına göre )
Ekran Kartı : Gigabyte Geforce RTX 3060Ti WindForce VEYA RTX 3060 EAGLE (kutu montajının arkasında küçük bir turunculuk var. Yüzde 99 GIGABYTE ama modele emin değilim tabi. Ancak levon abi geçenki yazışmalarda 3060 olmayacak demişti. O yüzden muhtemelen 3060ti'dir
RAM : G.Skill Ripjaws V 16 GB (Klasik itopya rami.)
SSD : Goodram SSD 512GB (Klasik itopya SSD)
ModArt Levon
Hocam o ramden daha uygun ram piyasada yok yanlız. Firmalar kampanyalı 950'ye veriyorlar. stok bol herkesde galiba. Bence itopya'da ondan verir. En sonki dav6 sistemde goodram 3600mhz vardı. stok bitmeden ram bitti sonra gskill'e yönlendirdiler. Bence bu sistemde de aynısı olur.Ram belki daha uygun fiyatli başka marka olabilir
İnternet den alırım galiba ya bilmiyorumTarih belli mi vok var cuma günü
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Vok a gidecen mi abi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.