9 lirası var
Aynen öyle olacak galiba.Oda gelecektir ama üst seviye olanda gelir o
Daha az diye düşünüyorum.9 lirası var
Sen rez al kankamBu arada atılan sistemde i3 zaten belli, h410 anakart oda baya belli yani işlemci 10.nesil olacak ekran kartı ise gtx yani oda belli.
Fotoğraf da sürpriz yapmış kral adamBu arada atılan sistemde i3 zaten belli, h410 anakart oda baya belli yani işlemci 10.nesil olacak ekran kartı ise gtx yani oda belli.
Ben fotoğrafa göre konuşuyorum.Sen rez al kankam
H610 i3 12.nesil
Abi kutunun yanlar beyaz h610 kutusunun önünde shop yapmışlarFotoğraf da sürpriz yapmış kral adam
Fotoğraf öyle ama gerçek öyle değilBen fotoğrafa göre konuşuyorum.
Bende fotoya göre konusuyom 🤠Ben fotoğrafa göre konuşuyorum.
Bence i3 12100f rtx 2060 8799tl olacak 😄Abi kutunun yanlar beyaz h610 kutusunun önünde shop yapmışlar
La hiç gerçek olup olmadığını sorgulamadım kusura bakmaFotoğraf öyle ama gerçek öyle değil
Bı ihtimal donanım in kasa thermaltake di o iyiydi rampage pek içimi acmiyor benimBende i3 12100f rtx 2060 8799tl olacak 😄
Bizim burda mağazası olsa geceden kamp kuracamda İstanbul da değilimBı ihtimal donanım in kasa thermaltake di o iyiydi rampage pek içimi acmiyor benim
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Mağza stoğu varsa nöbet tutarız artık abi
Belki kasada fake olabilir öyle umalım .Bı ihtimal donanım in kasa thermaltake di o iyiydi rampage pek içimi acmiyor benim
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Mağza stoğu varsa nöbet tutarız artık abi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.