Olmaz o sen saha iyi bak 😅Fiyat konusunda info varmı abi
Olmaz o sen saha iyi bak 😅Fiyat konusunda info varmı abi
Lütfeb üst seviye bir an önce gelsin abi sabredemiyoruz artık ModArt LevonGiriş - Üst - Orta şeklinde ilerleyebilirim 😉
Paran kaç para hazırModArt Levon bütün ekipmanı aldım üst segment sistemi bekliyorum reis şuanda bu ekipmanları 10 yıllık leptop hayat veriyor. Sensiz bütün ekipmanlar öksüz, bütün ekipmanlar yetim seri üst segment at üstümüze
29k limit hazırda bekliyor kısmetse bakalımParan kaç para hazır
hangi ekipmanları aldın kral bende yüksek seviye sisteme ekipman dizeceğim29k limit hazırda bekliyor kısmetse bakalım
Orta seviye 3060 gelecekmi abi?Giriş sistemi diyelim
Abi sistemler kasıma sığmayacak galiba bazıları aralığa sarkacakGiriş - Üst - Orta şeklinde ilerleyebilirim 😉
Ooo yeter knka faiz çok biniyor mu29k limit hazırda bekliyor kısmetse bakalım
Asus VG27AQZ 2k ips monitör,hangi ekipmanları aldın kral bende yüksek seviye sisteme ekipman dizeceğim
Valla itopyadan satışa çıkarsa 4 aya kadar vade farkı yok 4+2 şeklinde olursa tadından yenmez bankada 2 ay verirse yada vade farkına göre cok fark etmezse 1 2 daha ekletirsem aylık 5-6k bandında ödeme sıkıntı çıkarmazOoo yeter knka faiz çok biniyor mu
bende bu sistem için kredi kartı çıkardım yarın bankadan kartı teslim almaya gidicem inşallah 25k felan limit verirler 4e felan bölerimAsus VG27AQZ 2k ips monitör,
Asus Tuf K7 klavye
Asus rog gladius III kablolu mouse
HyperX Cloud II kulaklık
MSI CH120 koltuk
Xprime Markus RGB masa
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Valla itopyadan satışa çıkarsa 4 aya kadar vade farkı yok 4+2 şeklinde olursa tadından yenmez bankada 2 ay verirse yada vade farkına göre cok fark etmezse 1 2 daha ekletirsem aylık 5-6k bandında ödeme sıkıntı çıkarmaz
hayırlı olsun kankam bende bu sistem için kredi kartı çıkardım yarın bankadan kartı teslim almaya gidicem inşallah 25k felan limit verirler 4e felan bölerim cloud 2 ve koltuğu kaça aldınAsus VG27AQZ 2k ips monitör,
Asus Tuf K7 klavye
Asus rog gladius III kablolu mouse
HyperX Cloud II kulaklık
MSI CH120 koltuk
Xprime Markus RGB masa
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Valla itopyadan satışa çıkarsa 4 aya kadar vade farkı yok 4+2 şeklinde olursa tadından yenmez bankada 2 ay verirse yada vade farkına göre cok fark etmezse 1 2 daha ekletirsem aylık 5-6k bandında ödeme sıkıntı çıkarmaz
saolasın daha iyileri senin olsun kardeşim, koltuk 4200TL, kulaklık 1020TL kankahayırlı olsun kankam bende bu sistem için kredi kartı çıkardım yarın bankadan kartı teslim almaya gidicem inşallah 25k felan limit verirler 4e felan bölerim cloud 2 ve koltuğu kaça aldın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.