koltuğu çok iyi almışsın o fiyata düşerse bende çekerim nerden aldın kanka linkte atar mısınsaolasın daha iyileri senin olsun kardeşim, koltuk 4200TL, kulaklık 1020TL kanka
Amazon’dan aldım yarın ki itopya indirimlerini takip et ben aldıktan sonra orada hemen hemen aynı fiyatta indirim gelmişti belki yarında yaparlarkoltuğu çok iyi almışsın o fiyata düşerse bende çekerim nerden aldın kanka linkte atar mısın
Resme göre değilde kendim tahmin yapacağım .Resmin yanlış olduğunu düşünüyorum .3070 veya 3060 ti gelmesi lazım bu aralarEee hadi bende bulanık görsel atayım bari 😁😁 Tahmin etmesi sizde benim tarafım ise Sürpriz olacak 🥰
Sistemin adına daha karar veremedim şimdilik MODART M9 diyelim ama değiştirebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 1307
Daha sonra hocam işte ilk mesajları okusana.Resme göre değilde kendim tahmin yapacağım .Resmin yanlış olduğunu düşünüyorum .3070 veya 3060 ti gelmesi lazım bu aralar
levon hocamın tam bir sağ gösterip sol vurması olabilir belki sistemi alt segment gibi gösterip üst segment paylaşadabilir.Daha sonra hocam işte ilk mesajları okusana.
Evet öyle olacağı belli biraz. Her şey çıkabilirlevon hocamın tam bir sağ gösterip sol vurması olabilir belki sistemi alt segment gibi gösterip üst segment paylaşadabilir.
Zannetmiyorum.levon hocamın tam bir sağ gösterip sol vurması olabilir belki sistemi alt segment gibi gösterip üst segment paylaşadabilir.
hayırlısı beZannetmiyorum.
Aynen ya hayırlısı inşallah her iki tarafında beklediği şekilde olur sistemler.hayırlısı be
Rtx ekran kartı i3 12.nesil veya i5 12.nesil geliyor Asus h610m k anakart büyük ihtimalle bu diğer parçalar belli ZatenAynen ya hayırlısı inşallah her iki tarafında beklediği şekilde olur sistemler.
Ekran kartı 3070 olursa iyi olur .Bayadır 3070 gemiyor galibaRtx ekran kartı i3 12.nesil veya i5 12.nesil geliyor Asus h610m k anakart büyük ihtimalle anakart olacak diğer parçalar belli Zaten
Bu arada atılan sistemde i3 zaten belli, h410 anakart oda baya belli yani işlemci 10.nesil olacak ekran kartı ise gtx yani oda belli.Rtx ekran kartı i3 12.nesil veya i5 12.nesil geliyor Asus h610m k anakart büyük ihtimalle anakart olacak diğer parçalar belli Zaten
Oda gelecektir ama üst seviye olanda gelir oEkran kartı 3070 olursa iyi olur .Bayadır 3070 gemiyor galiba
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.