Beni ilgilendirmiyor, neyin nerden olduğu milli değeri ekliyorlar mı ekliyorlar ama sen Sağlık milli bir değer değil dedin. Konuyu değiştirme. Otomobile bile ulusal değer etiketi takılabiliyorlarsa koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Sağlık Bakanlığının bir parçası nasıl oluyor da bizim ulusal değerlerimizden biri olmuyor? Asıl buna cevap ver sen.
Daha önce de dediğim gibi bilgin yok telomerlerin yok ve bu haldeyken bir şekilde haklı çıkmak için her tuşa basıyorsun, konuyu değişitirip algı yaratma peşindesin. Direkt bilmiyorum deyip aradan çekilsene sana buradan ekmek çıkmaz. Bunlarla uğraşma git de satılan fabrikaların hesabını yap.
Eski yazılım, yeni yazılım diye bir şey yok. Günümüzde hala popüler olarak 1990'larda icat edilen yazılım dilleri kullanılıyor.
Ben ile devlet bir miyiz? Devlet dediğin örgüt zaten kişilerin güvenliğiyle ve gizliğiyle sorumlu olan bir organ bütünü.
Ayrıca devletin Google ile ne gibi bir bağlantısı olabilir?
Kendin demişsin açık olacaktır diye açık var mı? Var. O zaman yabancıların eline teslim edilmesi kesinlikle kabul edilemez.
Çok saçma konuşuyorsun bilmiyorum farkında mısın? Devlet de bilgileri klasik sunucularda saklıyor. Sunucunun üstünde DEVLET MALI yazsa bile bir şey değişmiyor. Değişmez. O sunucular da gayet hacklenebilir.
Sen de boş atıp tutma. Yazılım hakkında bilgin yok çünkü olaya çok yüzeysel bakıyorsun. Bunu gerek eski-yeni yazılım gerek Google örneklerinden gördük. Verdiğin örnekler cahil olduğunun ıspatı yani kendinizi ele verdiniz. Cahile anlatma demişler. O yüzden daha da cevap yazmayacağım.
Kültür illa ülkelere özel şeyler değildir mesela Topkapı Sarayı bir kültürel yapıdır ancak benim konuştuğum şey mikrokültür değil makrokültür yani bu durumda şöyle bakabillirsin; Topkapı Sarayı hangi kültüre giriyor? Tarih kültürüne giriyor. E, senin mantığna bakarsak diğer ülkelerde tarih olmaması gerekiyor. "Tarih" kelimesinin sadece bize ait olması gerekiyor. Bir de sana sağlık açısından örneğini vereyim: Liberya'da ebola virüsü çok yaygın. Neden çünkü ülkenin sağlık kültürü kötü, sağlık açısından hiçbir gelişme kaydedememişler.
Bu örnek sağlığın milli bir değer olduğunun göstergesidir. Neden mi? Liberya'da doğsaydın büyük ihtimalle ebola olurdun Türkiye'de bile böyle olduğunu düşünürsek.
Konuştuğumuz sağlık yazılımı da hekimlerimizin ve hastalarımızın bilgisini içerdiği için sağlığın mikrokültür bağlantısı sayılır.
E-Government teriminden de bi' habersin belli ki.
Sonuç olarak, sen de bu mesajınla iyice cahil olduğunu gösterdin benim artık bir şey kanıtlamama gerek yok. Daha makrokültür ve mikrokültür arasındaki farkı dahi bilmiyorsun sonra da bana kültür ve değeri anlatmaya kalkıyorsun.
İkiniz de Yok Sayılanlar listeme hoşgeldiniz. Böyle cahillere, trollere lüzum yok.