hocam var kontrolcü sağ altta bulunuyor. Aşağıdaki resimdeki gibi bir kontrocü var 🙂ModArt Levon hocam sen daha önce bu kasa ile sistem topladın biliyorsundur kasadan kontrolcü çıkıyor bunu anakart a nasıl bağlıyoruz bilgin var mı bütün kablolar argb ve fan girişleri mevcut içinden anakartin yazılımı ile nasıl kontrol edilecek bu şimdiden teşekkür ederim 🤗
Var zaten yok demedim anakart bağıntısı kablosu nerede bağlı olanlar ön panel RGB fan RGB kabloları vs bana anakarta bağlanan lazımhocam var kontrolcü sağ altta bulunuyor. Aşağıdaki resimdeki gibi bir kontrocü var 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 4681
pardon hocam yanlıs okumuşum hangi kablo olduğunu hemen bakıp söyleyeyimVar zaten yok demedim anakart bağıntısı kablosu nerede bağlı olanlar ön panel RGB fan RGB kabloları vs bana anakarta bağlanan lazım
Bende baktım da bulamadım ya penelden iki RGB kablosu geliyor acaba biri anakarta mı bağlanıyorpardon hocam yanlıs okumuşum hangi kablo olduğunu hemen bakıp söyleyeyim![]()
sağ tarafta tek basına olan kablo anakarta baglanan 4 pin pwmVar zaten yok demedim anakart bağıntısı kablosu nerede bağlı olanlar ön panel RGB fan RGB kabloları vs bana anakarta bağlanan lazım
pwm in karsınındakılerden alttaki anakarta bağlamısım board rgb kontrol slotu sanırım sağ üstte 2 tane farklı connector var onları bulamadım kablolamam cok karmasık olmus neyazıkkiBende baktım da bulamadım ya penelden iki RGB kablosu geliyor acaba biri anakarta mı bağlanıyor
Ben atmadım onu benimki değil 😃sağ tarafta tek basına olan kablo anakarta baglanan 4 pin pwm
pwm in karsınındakılerden alttaki anakarta bağlamısım board rgb kontrol slotu sanırım sağ üstte 2 tane farklı connector var onları bulamadım kablolamam cok karmasık olmus neyazıkki![]()
Kontrolcüden anakarta bağlaman için pwm ve argb kablosu uzanıyor. Onları direk anakartta uygun girişe taktığında armoury create ile kontrol edebiliyorsun. Bu ay toplicam bendekiniVar zaten yok demedim anakart bağıntısı kablosu nerede bağlı olanlar ön panel RGB fan RGB kabloları vs bana anakarta bağlanan lazım
Pwm bağladım argb uzanmiyor ya 😃 on panelden 2 kablo geliyor argb sadece kontrolcü den uzanan kablo göremedim ben mi körüm 😂 nasıl olmuş daha bitmedi devam edicemKontrolcüden anakarta bağlaman için pwm ve argb kablosu uzanıyor. Onları direk anakartta uygun girişe taktığında armoury create ile kontrol edebiliyorsun. Bu ay toplicam bendekini![]()
Sisteme bak aşık oldum hayırlı kullanın hocam gidip Roblox falan oynamayın haPwm bağladım argb uzanmiyor ya 😃 on panelden 2 kablo geliyor argb sadece kontrolcü den uzanan kablo göremedim ben mi körüm 😂 nasıl olmuş daha bitmedi devam edicem
Benim değil yazılımcı arkadaşa topladım benim nasıl olsun sistem 120k mı 150k mı neydi ben kim bunu almak kim knka daha bitmedi sistem sıvı soğutma parçası eksikmis onu bekliyoruz vs daha işi varSisteme bak aşık oldum hayırlı kullanın hocam gidip Roblox falan oynamayın ha![]()
Alıyorum zaten o kadar da değil 😂K Kürşat Kütükçü, Hayat nabacan. Bari para falan al adamdan o kadar sistem topluyorsun![]()
Çaktırmadan ramlerden çal bence (!). Bakın özenle yazıyorum.Alıyorum zaten o kadar da değil 😂
Çalma çırpma benlik değil knka üç beş para alıyoruz işte birde heves atıyoruz napalimÇaktırmadan ramlerden çal bence (!). Bakın özenle yazıyorum.
(!)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.