İşte adam be adammm.Çalma çırpma benlik değil knka üç beş para alıyoruz işte birde heves atıyoruz napalim
İşte adam be adammm.Çalma çırpma benlik değil knka üç beş para alıyoruz işte birde heves atıyoruz napalim
Allah razı olsun 🙏 öyle yavaş yavaş bütçeler artıyor 600tl ile başladık toplamaya zamanında 😂 1500/3000/4500/5750/7000/9000/12/15vs vs derken en son 80 binlik toplamıştım bu şuan Zirve oldu 😂 bakalım daha neler göreceğiz Zaten daha iyisi zor i9 13900ks rtx 4090 Asus Rog hyperion kasa ile toplandıİşte adam be adammm.
Almamış aparatını söyledim gerek yok dedi zaten gormicem kasayı diyor çocukta para var umrunda değil 😂 upgrade açık olsun diye böyle aldım diyor yazılımcı evden çalışıyor Maslak 1453 de oturuyor çocuk tek başına 😃Hocam ekran kartına küfür ediyorsunuz🤣
Dikey neden değil
Çok az stok geldi mağazalara 2 şer tane verildi. Direk satıldı devam stoğu o günden beri gelmedi. Seçimden sonra stoklar gelmeye başlar.kasayı nerden aldığınızı da yazsanız arayış bitse keşke sürekli takip ediyorum stok yakalayamadım...
fiyat hakkında tüyo veren oldumu peki levon beyÇok az stok geldi mağazalara 2 şer tane verildi. Direk satıldı devam stoğu o günden beri gelmedi. Seçimden sonra stoklar gelmeye başlar.
Benim değil sistem arkadaş aldı ben montajına gittim baya ağır büyük kasa ama baksana 😂 bilmiyorum nereden almış knkakasayı nerden aldığınızı da yazsanız arayış bitse keşke sürekli takip ediyorum stok yakalayamadım...
14k ya verildi ilk başfiyat hakkında tüyo veren oldumu peki levon bey
12 ye almıştı arkadaş birkaç gün önce 14 küsure vardı o da gitti 😂14k ya verildi ilk baş
ben aldigimda 10-11k ya vardi 😂12 ye almıştı arkadaş birkaç gün önce 14 küsure vardı o da gitti 😂
Çok pahalı be knka acayip ağır bu kadar da ağır olmaz ki temizlemesi dert taşıması dert ona özel masa olacak öyle uyduruk sunta olmaz kallavi bı kasa 😄ben aldigimda 10-11k ya vardi 😂
Üst seviye sistem mi kuruyorsun 😄 sendeStok yakalayan olursa zahmet olmazsa buradan etiket atabilirmi?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.