hazırda olan sistemi upgrade ediyorum...Üst seviye sistem mi kuruyorsun 😄 sende
hazırda olan sistemi upgrade ediyorum...Üst seviye sistem mi kuruyorsun 😄 sende
O nasıl bir upgrade 😂hazırda olan sistemi upgrade ediyorum...
yeni toplamıyorum anlamında upgrade ediyorum (anakart,işlemci,ram ekran kartı,fanlar kasa vs...)O nasıl bir upgrade 😂
Yok onu anladım kasa bu kadar pahalı ise sistem ekstrem olacak demektiryeni toplamıyorum anlamında upgrade ediyorum (anakart,işlemci,ram ekran kartı,fanlar kasa vs...)
evet baya pahali ama cok begenerek aldim mdf 2 cm kalinliktaki masa rahatlikla tasiyorÇok pahalı be knka acayip ağır bu kadar da ağır olmaz ki temizlemesi dert taşıması dert ona özel masa olacak öyle uyduruk sunta olmaz kallavi bı kasa 😄
fronttan 2 tane argb kablosu cikiyor biri anakarta takiliyor digeri de kontrollera dun aksam farkettim on paneldeki kontrolu butondan mb sectikten sonra mbden alip kontroller'a iletiyorModArt Levon reis burada da bak anakarta bağlı Soket gözükmüyor kasanın üstündeki tustan kontrol ediliyor deniyor galiba harbiden anakarta hangi kablo ile bağlanacak bu 🤔 yani bu modülün direk anakart bağlantısı yok sanırım 🙂
Allah Allah hiç fark etmedim oraya kablo giriyor zaten demek ki onun çıkışı anakarta hefronttan 2 tane argb kablosu cikiyor biri anakarta takiliyor digeri de kontrollera dun aksam farkettim on paneldeki kontrolu butondan mb sectikten sonra mbden alip kontroller'a iletiyor
Allah razı olsun mb modunu seçmeyi bir türlü akıl edemedim. Gaming gen tr den aldım kasayı yarım yakalak toplamışlar bende eski bir toplayıcıyım uzun yıllardır toplamamıştım. Riske atmayayım dedim, iş başa düştü. Psu nun argb bağlantısını bile yapmaışlar, ön panel usb girişlerinin bi tanesini takmışlar. Aura da görünmüyo kasa. Kasa ledleri ayrı telden çalıodu ki senin yazını okuyana kadar şimdi tam senkronize çalışıyor tekrardan teşekkürler.fronttan 2 tane argb kablosu cikiyor biri anakarta takiliyor digeri de kontrollera dun aksam farkettim on paneldeki kontrolu butondan mb sectikten sonra mbden alip kontroller'a iletiyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.