Abi iyi güzelde kasa ve psu'yu gereksiz övdün.140mm fanların uçak motoru gibi çalıştığını o psu'nunda modeli bile olmadığını az çok bu işleri takip eden bilir.Onun dışında sözüm yok,güzel sistem.
Sıkıntı çıkarmaması güç kaynağını iyi yapmıyorKuzenim aynı sistemi aldı bı işlemci 5600
yaklaşık 6 aydır kullanıyor PSU hiçbir sıkıntı çıkarmadı
Ryzen 5 5500 sistem çıkartırken LEŞ dersiniz o zaman videolarda. İnsanlar ne kadar kötü olduğunu bilir.R5 5500 gibi leş bir işlemci ile size iyi şanslar.
Ona bakarsan her marka kötü hepsinde sorun yaşayan var 😉Sıkıntı çıkarmaması güç kaynağını iyi yapmıyor
Kardeşim yanlış bilgi verme 12.799 TL ile çıktılar dikkatini çekerim 😉 Bir daha yanlış bilgi verirsen uyarı vericem gerçekten.
İkisini ne zaman karşılaştırdınız ? Başka forumda da yazdım aynısını muhtemelen Gainward, Eagle'dan daha serin çalışıyordun bunu söylerim ama ispatlayamam. Kartlar elimde olursa test ederim sizin için.Sistem Gainward diye bir ekran kartlı sistem Gigabyte markasının yanına yaklaşamaz, işlemci İ3 12100F'in gerisinde. Başka bir şey söylemeyeceğim.
R5 5500 i3 12100F'e göre leş dedim, sizin mantığa bakarsak o zaman sistemlerde hep en yüksek işlemcileri kullanmamız lazım. Gidip 10K sistem çıkarıp o sistemde 5500 kullanırsak o işlemci leş olmuyor.Ryzen 5 5500 sistem çıkartırken LEŞ dersiniz o zaman videolarda. İnsanlar ne kadar kötü olduğunu bilir.
mesajlar sonradan yüklendi de gördüm evet gainward gigabyte ın köpeği bile olamaz fakat buradaki değindiğim şey fiyatı parça kalitesi değil parça kalitesi konusunda evet m10 daha iyiEkli dosyayı görüntüle 4062
aynen abi kesinlikle 800TL çerez parası kesinlikle alacak adamın umrunda olmayacak değerinde bir fark kusura bakma
Sıkıntı çıkarma oranlarına bak , tanıdığına değil. Her ürün sorun çıkarabilir ama kalite farkı var. Bronz sertifikası olan ürün iyi olsaydı FSP marka PSU kullanan sistemle Rampage PSU kullanan sistem aynı fiyatta olurdu. Düşüncen saçma. Savunmak için yanlış yerden yazdın.Ona bakarsan her marka kötü hepsinde sorun yaşayan var 😉
Gigabyte markasının PCB, Lehimleme gibi kaliteleri, Global ödülleri ortada. Ben soğutma konusunda karşılaştırmadım. Kalite olarak karşılaştırıyorum.İkisini ne zaman karşılaştırdınız ? Başka forumda da yazdım aynısını muhtemelen Gainward, Eagle'dan daha serin çalışıyordun bunu söylerim ama ispatlayamam. Kartlar elimde olursa test ederim sizin için.
hocam k.b ama okadar bekledi bu nedir allah aşkına itopyada 1 hafta 5600 olanı 12999 a satıştaydı daha yeniLinki direk buraya ekleyeceğim dostlar 😉
ModArt M10 Sistem Linki: 19:00’da Eklenecek Önemli Not: Sistem video yayınlandıktan 1 saat sonra satışa açılacak ve link eklenecek. Fakat ben 3 dakika önce ModArt PC Forumumuzda linki paylaşacağım. Ama tabiki de satışa yine 19:00’da açılacak. Sadece videoyu yenilemek ile uğraşmanıza gerek olmayacak 😉 Yeni Fiyat Performans odaklı MODART M10 Toplama Oyun bilgisayarı huzurlarınızda Dostlar. […]
İçeriğin Devamı: 12.499 TL F/P CANAVARI RTX 3060 12GB Oyun Bilgisayarı MODART M10
Kaynak: ModArt PC
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.