Katılıyorum bende parça kalitesini anlatmaya çalışıyorum.mesajlar sonradan yüklendi de gördüm evet gainward gigabyte ın köpeği bile olamaz fakat buradaki değindiğim şey fiyatı parça kalitesi değil parça kalitesi konusunda evet m10 daha iyi
Katılıyorum bende parça kalitesini anlatmaya çalışıyorum.mesajlar sonradan yüklendi de gördüm evet gainward gigabyte ın köpeği bile olamaz fakat buradaki değindiğim şey fiyatı parça kalitesi değil parça kalitesi konusunda evet m10 daha iyi
Abi ikisi de denk işlemciler.R5 5500 belki çekirdek sayısıyla daha da avantajlı olabilir.Gainward marka istiyorsanız alın. Ayrıca Ryzen 5500 ile 12100f kıyaslamalarına internette bakabilirsiniz 😉
Oyun konusunda evet kötü. 12100f e göre. Fiyat farkı var aralarında. 12k ya çıkarıp 5500 koysaydınız belki böyle bir söylem olmazdı.R5 5500 i3 12100F'e göre leş dedim, sizin mantığa bakarsak o zaman sistemlerde hep en yüksek işlemcileri kullanmamız lazım. Gidip 10K sistem çıkarıp o sistemde 5500 kullanırsak o işlemci leş olmuyor.
Benim demek istediğim 10K nın üzerine çıkıp sırf 500TL için daha düşük işlemci, kötü markalı bir ekran kartı almak saçmalıktır bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa M10 sistemi ben yapmadım Levon abi yaptı, ben sistemi almıyorum çünkü sistemim var umurumda değil yani ben sistemi alacaklara vs. fikir vermeye çalışıyorum.12k ya çıkarıp 5500 koysaydınız belki böyle bir söylem olmazdı.
windforceler cehennem gibi çalışıyor.Gigabyte kartlarda ısınma sorunu mu oluyor?
Syqex bundan ne anladın merak ettimKuzenim aynı sistemi aldı bı işlemci 5600
yaklaşık 6 aydır kullanıyor PSU hiçbir sıkıntı çıkarmadı
Tamam doğru fikri verelim. Gainward kaç defa kullandın ki. Ghost modeline Eagle'dan daha kötü diyebiliyorsun ? Bu sistemin tek artısı oyunlarda ki 12100f performans farkı o da oyundan oyuna değişiyor. Ve mesh kasa. Bu ikisi 500 TL ederse eyv.Koymuyoruz işte o fiyata 5500.
Benim demek istediğim 10K nın üzerine çıkıp sırf 500TL için daha düşük işlemci, kötü markalı bir ekran kartı almak saçmalıktır bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa M10 sistemi ben yapmadım Levon abi yaptı, ben sistemi almıyorum çünkü sistemim var umurumda değil yani ben sistemi alacaklara vs. fikir vermeye çalışıyorum.
Cevap veremeyince döndürdün sanki ama ben "haklısın" diyerek uzaklaşıyorum , iyi forumlarSyqex bundan ne anladın merak ettim
Ben model değil marka olarak yorum yapıyorum yalnız. Yukarda söyledim soğutma performansı olarak değil kalite olarak yorum yapıyorum.Tamam doğru fikri verelim. Gainward kaç defa kullandın ki. Ghost modeline Eagle'dan daha kötü diyebiliyorsun ? Bu sistemin tek artısı oyunlarda ki 12100f performans farkı o da oyundan oyuna değişiyor. Ve mesh kasa. Bu ikisi 500 TL ederse eyv.
Marka olarak yorum niye yapıyoruz. Sistemde Aorus master mı var ? Bırakın bu işleri gözünüzü seveyim.Ben model değil marka olarak yorum yapıyorum yalnız. Yukarda söyledim soğutma performansı olarak değil kalite olarak yorum yapıyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.