Farklı forumlarda 3 4 kişi daha gördüm
Farklı forumlarda 3 4 kişi daha gördüm
Abi 2 arkadaşım aldı alanlar var ama çok az stok vardı
Çok iyi fiyattı ama ekran kartı modeli olsun kasa işlemci vs gayet iyiydi fiyatına göreKim faydalandı onu sormak lazım
Yok bence de iyi ama işte 10-20 stok için yapmışlardır onu. Bildiğin zararına satış yapıp reklam kasmış oluyorlar. Buda bir pazarlama mantığı sonuçta.Abi 2 arkadaşım aldı alanlar var ama çok az stok vardı
Çok iyi fiyattı ama ekran kartı modeli olsun kasa işlemci vs gayet iyiydi fiyatına göre
Ayn öyle haklısın Instagram da Story attılar geçen yine aynısı oldu madem yapılıyor kendileri yapsa ya bari bol stoklu hatta seninle yapsınlar baya reklam olurYok bence de iyi ama işte 10-20 stok için yapmışlardır onu. Bildiğin zararına satış yapıp reklam kasmış oluyorlar. Buda bir pazarlama mantığı sonuçta.
Ama kalıcılığı yok. Adetli bir şekilde duyuramadığı sürece güven teşkil etmez bu tür şeyler.
Abi stok adedi yüklü ve kesin olmadığı sürece ben çekmem çalışmam da.Ayn öyle haklısın Instagram da Story attılar geçen yine aynısı oldu madem yapılıyor kendileri yapsa ya bari bol stoklu hatta seninle yapsınlar baya reklam olur
Her zaman mı🤔 İyi düşün ve araştır derim ben.Adam her zaman en iyisini yapıyor bayılıyorum bu adama.
Çoğu zaman diyelim😁. Son zamanlarda çok iyi sistemler yapıyor (M10 dışında).Her zaman mı🤔 İyi düşün ve araştır derim ben.
bu sistemin aynısı , bol stoklu halini kim paylaştı acabaÇoğu zaman diyelim😁. Son zamanlarda çok iyi sistemler yapıyor (M10 dışında).
Tamam hocam ben Levon abi kötü yapıyor demiyorum ki.bu sistemin aynısı , bol stoklu halini kim paylaştı acaba
Mobil de mi yok3 gündür internet kesik neler kaçırdık be :/
1mb bile kalmadı .evdeki herkesin interneti bittiQ
Mobil de mi yok
Size santral dayanmaz o zaman 😂1mb bile kalmadı .evdeki herkesin interneti bitti
arkadaştan süperbox rica ettim bugun 1-2 saat sonra alacak geri
alabildin mi sen bişey ?
ya ben köydeyim altyapı çok yavaş olduğu için ttnet magnete geçmiştim 3-4 gündür baz istasyonu mu ne bozulmuş evde iç savaş var şuanSize santral dayanmaz o zaman 😂
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.