onu yapacağına önce kingston ssd al bence
onu yapacağına önce kingston ssd al bence
neden gereği yok hocam bide aydınlatırsan sevinirimKingston yapmanın çok fazla bir gereği yok aslında ama hayırlı olsun sizin kararınız tabii
Mevcut SSD gayet rahat işinizi görecektir bu yüzden fazla para vermenize aşırı gerek yok ondan öyle dedim günümüzde para kolay kazanılmıyor malum.ventoda hangi psu var 80+ yazmıyor bide
neden gereği yok hocam bide aydınlatırsan sevinirim
vento yapıyım mı kasayı yoksa rampageden devam mı peki hocam?Mevcut SSD gayet rahat işinizi görecektir bu yüzden fazla para vermenize aşırı gerek yok ondan öyle dedim günümüzde para kolay kazanılmıyor malum.
Yap bencevento yapıyım mı kasayı yoksa rampageden devam mı peki hocam?
içinde hangi psu varYap bence
Anlık al satcılar🚬
Anladım hocam sağol. Çok alınır veya alınmaz diyenler var sence alınır mı ne diyorsun?Vento kasalarda genelde FSP marka PSU kullanılıyor. FSP Hyper yada Hydro K ürünlerinden biri olabilir. Bence Vento seçilmeli.
Fiyatı güzel bence hocam çok aman aman bi indirim yok ama işin içinde guvenilir firmalar var bana göreAnladım hocam sağol. Çok alınır veya alınmaz diyenler var sence alınır mı ne diyorsun?
Sistem için soruyorsanız Vento kasa ile alınabilir. Benim düşüncem bu yönde.Anladım hocam sağol. Çok alınır veya alınmaz diyenler var sence alınır mı ne diyorsun?
Hayır hayır.. Bu olmadı işte no name tarzda parçalar kullanılmış fiyattan kısmak için. Kasa çok çirkin özellikle birde beyaz. 15-17k arası m9 segmentinde bir PC bekliyordum hayal kırıklığına uğradım.Buyurun Dostlar Link eklendi.
Link Removed
Link şu an satış sayfasını göstermez direk İtopya ana sayfaya atar bilginiz olsun. Linki URL ye kopyalayın hazırda bulunsun.
19:00 yani aksam saat 7 de satış sayfası aktif olacak. Şimdiden hayırlı olsun.
ModArt M10 Sistem Linki: 19:00’da Eklenecek Önemli Not: Sistem video yayınlandıktan 1 saat sonra satışa açılacak ve link eklenecek. Fakat ben 3 dakika önce ModArt PC Forumumuzda linki paylaşacağım. Ama tabiki de satışa yine 19:00’da açılacak. Sadece videoyu yenilemek ile uğraşmanıza gerek olmayacak 😉 Yeni Fiyat Performans odaklı MODART M10 Toplama Oyun bilgisayarı huzurlarınızda Dostlar. […]
İçeriğin Devamı: 12.499 TL F/P CANAVARI RTX 3060 12GB Oyun Bilgisayarı MODART M10
Kaynak: ModArt PC
No name dediğiniz parçalar hangileri?Hayır hayır.. Bu olmadı işte no name tarzda parçalar kullanılmış fiyattan kısmak için. Kasa çok çirkin özellikle birde beyaz. 15-17k arası m9 segmentinde bir PC bekliyordum hayal kırıklığına uğradım.
Ram kasa psu. No name derken kalite anlamında düşük markalar. Özellikle rampage falan çok rezil bir marka kendileri.No name dediğiniz parçalar hangileri?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.