Ne yapmam gerek? Cinebench r24 le de test edeyim. Sonuçları paylaşacağım.İşlemcinin performansını olması gereken yere getirebilirsek,çok daha iyi olacak .Şu an düşük kapasite ile gidiyor.
Ne yapmam gerek? Cinebench r24 le de test edeyim. Sonuçları paylaşacağım.İşlemcinin performansını olması gereken yere getirebilirsek,çok daha iyi olacak .Şu an düşük kapasite ile gidiyor.
Bu da cinebench r24 testi sadece multi core ve gpu test sonucuİşlemcinin performansını olması gereken yere getirebilirsek,çok daha iyi olacak .Şu an düşük kapasite ile gidiyor.
EvetŞimdi dikkat ettim .O powerde,ne öyle. 1600 Watt.
Bu PLI-PL2 ayarlarını bulamadımTabi ki. Test/testler , bizim gözümüz kulağımız . Herşeyi, onlar açıklıyor.
Bulma zaten. Sadece MCE yi enabled yap. Otomatik olarak,PL2 seviyesine sıçrayacak işlemci.Bu PLI-PL2 ayarlarını bulamadım
Test sonuçları bu şekilde. Sadece multi core olarakBulma zaten. Sadece MCE yi enabled yap. Otomatik olarak,PL2 seviyesine sıçrayacak işlemci.
Ortalama 500 puan biartış olmuş Ama istediğimiz kadar değil .Sıcaklıklara baktınmı.Test sonuçları bu şekilde. Sadece multi core olarak
Kullandığım ram modeli anakartın desteklediği bir model olarak görünüyor web sitesinde de yazıyor. Şuan Manuel 6400Mhz de ayarlı bir sorun yok geç açılma dışında ve cinebench r23te 40k nın altındaki sonuçlar dışında yinede 6000e alayım mı ?DDR5 sistemlerde ve özellikle intel olanlarda geç açılma , ram MHz hızı gibi problemler oluyor zaten bunu çok kes bizzat yaşadım kurduğum sistemlerde ve gördüm şöyle yapabilirsin ram profilini manuel elle 6000 olarak ayarla şuan intel de 6000 stabil çalışıyor birde bu kullandığın ram modeli çok fazla anakart seçiyor iyi bir tam değil bana göre silikon yapısı ve çipleri o kadar da kaliteli değiller ne yazık ki bu sorunu tek sen yaşamıyorsun biraz araştırma yaparsan sende göreceksin bu problemleri
Elbette birazdan paylaşırım 92 dereceyi geçmedi test sırasında.Ortalama 500 puan biartış olmuş Ama istediğimiz kadar değil .Sıcaklıklara baktınmı.
Bi de,MCE seçtiğin yerin fotosunu, atabilecekmisin.
Ortalama 500 puan biartış olmuş Ama istediğimiz kadar değil .Sıcaklıklara baktınmı.
Bi de,MCE seçtiğin yerin fotosunu, atabilecekmisin.
Pek bir değişiklik olmadı hatta son yaptığım testten düşük çıktı sonuçMCE nin üstündeki İntel Adaptive Boost u da,enabled yapalım.Testi tekrarlıyalım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.